Çözüldü Cheat Engine virüslü mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Meymen1907

Hectopat
Yer
Şükrü Saraçoğlu Stadyumu
Cheat Engine'i uzun zaman önce indirip silmiştim. Sorunsuz çalışıyordu ama şu anda virüslü vb. iddialar var. Virüslü mü? Değilse virüssüz indirebileceğim bir yerin linki var mı?

Artı 12 Eksi
Çözüm
Cheat Engine'i uzun zaman önce indirip silmiştim. Sorunsuz çalışıyordu ama şu anda virüslü vb. iddialar var. Virüslü mü? Değilse virüssüz indirebileceğim bir yerin linki var mı?
Kaynağından indirirseniz güvenli, şüpheleriniz varsa ve programlama biliyorsanız kaynak kodunu indirin. Kaynak kodundan da derleyebilirsiniz ancak buna gerek yok, güvenli.

Anti-Cheat yazılımları bazen Kernel düzeyde çalıştığı için mavi ekran sorunu verebiliyor. Bu durum, virüs olduğu anlamına gelmez.

7.0 versiyonundan sonra bilgisayara malware yüklemeye başladı. Sorun doğrudan CheatEngine'den kaynaklanmıyor. Kullandıkları kurulum paketinden kaynaklanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…