Cheat Engine virüslü mü?

Inwesper

Hectopat
Cheat Engine yüklüyordum yükledim orijinal sitesinden kurarken birkaç program kurdu bilgisayarıma. Şu an silmeye çalışıyorum. Arka planda çalıştığı için silinmiyor. Görev Yöneticisi'nden kapattığımda da otomatik açılıyor. Hiçbir şekilde silemiyorum.

Kurulumu yaparken size "şunu indireyim mi?" diye sorar. Onlar sponsorlu uygulamalar. Direkt okumadan kur derseniz 2 saat silmekle uğraşırsınız.

Kaspersky kurup taratabilirsin, ben kullanırken hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Cheat Engine kendi sitesinden indirdiysen virüslü değil ama kurarken başka programlardan kurmak için izin istiyor sen büyük ihtimalle hiç bakmadan Next Next falan dedin.

Cheat Engine kendi sitesinden indirdiysen virüslü değil ama kurarken başka programlardan kurmak için izin istiyor sen büyük ihtimalle hiç bakmadan Next Next falan dedin.

Evet hocam ama Cheat Engine da yüklenmemişti üstelik şu an teker teker kaldırmaya çalışıyorum.

Virüs değil ama defender virüs uyarısı verir, istenmeyen bir uygulama. Kullanımı da yasal değil.

Değildir ama CS:GO hilesi açtığınızda bir anda ekran kartını yakar...

Açma oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…