Atakan_1 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 830 Çözümler 3 23 Haziran 2025 #1 Cheat Engine bu siteden indirdim rav antivirüs VPN safer web tarzı uygulamalar indirmiş bilgisayara. Ve şu an bilgisayar aşırı kasıyor virüslü değil diye biliyordum ben.
Cheat Engine bu siteden indirdim rav antivirüs VPN safer web tarzı uygulamalar indirmiş bilgisayara. Ve şu an bilgisayar aşırı kasıyor virüslü değil diye biliyordum ben.
K kraliyetuyesi Picopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 285 Çözümler 1 23 Haziran 2025 #2 Kurulumunu yaparken reklamlara okumadan izin vermiş olmalısınız. O yüzden indirmiştir. Virüs olduğundan değil.
Kurulumunu yaparken reklamlara okumadan izin vermiş olmalısınız. O yüzden indirmiştir. Virüs olduğundan değil.
Atakan_1 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 830 Çözümler 3 23 Haziran 2025 #3 kraliyetuyesi dedi: Kurulumunu yaparken reklamlara okumadan izin vermiş olmalısınız. O yüzden indirmiştir. Virüs olduğundan değil. Genişletmek için tıkla... Atla demiştim hepsine.
kraliyetuyesi dedi: Kurulumunu yaparken reklamlara okumadan izin vermiş olmalısınız. O yüzden indirmiştir. Virüs olduğundan değil. Genişletmek için tıkla... Atla demiştim hepsine.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 23 Haziran 2025 #4 Çoklu indirme özelliği sağ olsun siz hızlı hızlı geçerken canı ne isterse indirmiş gibi görünüyor. İçiniz rahat etmediyse Kaspersky ya da Malwarebytes ile tarama yapabilirsiniz. Beraberinde inen yazılımları da silmeniz isabetli olacaktır.
Çoklu indirme özelliği sağ olsun siz hızlı hızlı geçerken canı ne isterse indirmiş gibi görünüyor. İçiniz rahat etmediyse Kaspersky ya da Malwarebytes ile tarama yapabilirsiniz. Beraberinde inen yazılımları da silmeniz isabetli olacaktır.