littleboyfromrosario Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 131 27 Nisan 2021 #1 Merhabalar, internetten Cheat Engine'i herhangi bir siteden indirdiğim zaman ekte belirttiğim hatayı alıyorum. Acaba çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2021
Merhabalar, internetten Cheat Engine'i herhangi bir siteden indirdiğim zaman ekte belirttiğim hatayı alıyorum. Acaba çözümü nedir?
Çözüm Luuks 27 Nisan 2021 littleboyfromrosario dedi: Sadece Windows Defender var onu da kapatıp denedim ama hala çözemedim. Genişletmek için tıkla... Bu ayarı kapadınız mı?
littleboyfromrosario dedi: Sadece Windows Defender var onu da kapatıp denedim ama hala çözemedim. Genişletmek için tıkla... Bu ayarı kapadınız mı?
Luuks Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 629 Çözümler 5 27 Nisan 2021 #11 littleboyfromrosario dedi: Nereden girdiğimizi buldum çok teşekkürler çözümü buldum Genişletmek için tıkla... Çözümü bulmanızı sağlayan cevabı çözüm olarak işaretlemeyi unutmayın, yanlış hatırlamıyorsam bu bir kuraldı. Artı 0 Eksi
littleboyfromrosario dedi: Nereden girdiğimizi buldum çok teşekkürler çözümü buldum Genişletmek için tıkla... Çözümü bulmanızı sağlayan cevabı çözüm olarak işaretlemeyi unutmayın, yanlış hatırlamıyorsam bu bir kuraldı.