Cheat Engine zararlı mı?

Killua0

Hectopat
Dostlar merhaba, öncelikle program virüslü değil biliyorum hile yazılımı olduğu için virüs programlarının uyarı vermesi normal. PC'ye zarar verecek türden bir yazılım olmadığını tahmin ediyorum. Benim sorunum daha çok oyun tarafı ile ilgili. Programı sadece singleplayer oyunlarda kullanacağım. Örneğin FIFA 22 oynuyorum ve mod kuracağım ve bazı modları aktif etmek için bu program gerekiyor. Programı indirip kullanacağım fakat Valorant, CS:GO, PUBG gibi rekabetçi ve anti hile yazılımı olan oyunları da oynuyorum. Program arkada açık kalmadıktan ve sadece hile yapacağım oyunlar üzerinde işlem yapıp programı kapatırsam banlanma gibi bir sorun olur mu? Örneğin girdim bir hikayeli oyuna canım sıkıldı ve bastım parayı bu program ile, sonra oyundan çıktım programı kapattım ve Valorant'a veya CS:GO girdim. Bilgisayarda yüklü olarak bulunduğu için veya çalıştırdığım için ban yer miyim?

Arkada Cheat Engine açık iken rekabetçi anti-hile yazılımı olan oyunlara girmeyiniz. Görev yöneticisin'den kontrol edip öyle girin.

VAC ve Riot Vanguard kullanan oyunlar açıkken sakın ama sakın açmayın aksi halde perma ban yersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…