Justex0 Femtopat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #1 Bu Cheat Engine'de her şeyı kopyalıyorum ama aşağıya atınca program cokuyor nasıl düzelteceğim?
Hzli_intrnt_explrlr Zeptopat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 23 6 Haziran 2024 #2 Justex0 dedi: Bu Cheat Engine'de her şeyı kopyalıyorum ama aşağıya atınca program cokuyor nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Çok fazla kopyalıyorsan ondan dolayı çökebiliyor 1000 tane birden kopyalamak yerine 100 taneyi 10 kere kopyala ben öyle çözüyorum.
Justex0 dedi: Bu Cheat Engine'de her şeyı kopyalıyorum ama aşağıya atınca program cokuyor nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Çok fazla kopyalıyorsan ondan dolayı çökebiliyor 1000 tane birden kopyalamak yerine 100 taneyi 10 kere kopyala ben öyle çözüyorum.
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 6 Haziran 2024 #3 Justex0 dedi: Bu Cheat Engine'de her şeyı kopyalıyorum ama aşağıya atınca program cokuyor nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Konuyla alakasız fakat hangi cheat engine sürümünü kullanıyorsunuz? Son sürümü açamıyorum.
Justex0 dedi: Bu Cheat Engine'de her şeyı kopyalıyorum ama aşağıya atınca program cokuyor nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Konuyla alakasız fakat hangi cheat engine sürümünü kullanıyorsunuz? Son sürümü açamıyorum.