N Nemesis738 Decapat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #1 Cheat Engine indirip kurdum ve safer web, rav VPN gibi reklam virüsleri kurdu. cheatengine.org indirdim bir sorun olur mu?
Cheat Engine indirip kurdum ve safer web, rav VPN gibi reklam virüsleri kurdu. cheatengine.org indirdim bir sorun olur mu?
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.045 Makaleler 63 Çözümler 171 17 Mayıs 2023 #2 CE kurulumundaki reklam/tercihleri kurup geçmiş olabilir misiniz?
Uber Lodos Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 1.645 Çözümler 1 17 Mayıs 2023 #3 Nemesis738 dedi: Cheat Engine indirip kurdum ve safer web, rav VPN gibi reklam virüsleri kurdu. cheatengine.org indirdim bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Kurulum sırasında reklam tiklerini kaldırmazsanız otomatik olarak yükler, virüsle v.s alakası yok. Sizin hatanız.
Nemesis738 dedi: Cheat Engine indirip kurdum ve safer web, rav VPN gibi reklam virüsleri kurdu. cheatengine.org indirdim bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Kurulum sırasında reklam tiklerini kaldırmazsanız otomatik olarak yükler, virüsle v.s alakası yok. Sizin hatanız.
Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #4 Nemesis738 dedi: Cheat Engine indirip kurdum ve safer web, rav VPN gibi reklam virüsleri kurdu. cheatengine.org indirdim bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Reklamların altında decline gibi şeyler yazar ek olarak onlar virüs değil hatta rav VPN'i pastebine falan girerken denemiştim yine de istemiyorsan program kaldır ve ekleden onları kaldırabilirsin.
Nemesis738 dedi: Cheat Engine indirip kurdum ve safer web, rav VPN gibi reklam virüsleri kurdu. cheatengine.org indirdim bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Reklamların altında decline gibi şeyler yazar ek olarak onlar virüs değil hatta rav VPN'i pastebine falan girerken denemiştim yine de istemiyorsan program kaldır ve ekleden onları kaldırabilirsin.
Mehmet Aldemir Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 644 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Mayıs 2023 #5 Kurum yaparken tikler oluyor onları kaldırmazsan uygulama vs yükleniyor. Virüs değil yani.
N Nemesis738 Decapat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #6 Uber Lodos dedi: Kurulum sırasında reklam tiklerini kaldırmazsanız otomatik olarak yükler, virüsle vs alakası yok. Sizin hatanız. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsun benim hatam bundan sonra bir uygulama kurarken öyle evete basıp geçmeyeceğim. Çok teşekkür ederim.
Uber Lodos dedi: Kurulum sırasında reklam tiklerini kaldırmazsanız otomatik olarak yükler, virüsle vs alakası yok. Sizin hatanız. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsun benim hatam bundan sonra bir uygulama kurarken öyle evete basıp geçmeyeceğim. Çok teşekkür ederim.