Cheat Engine'yi açarken oyun kapanıyor

DarKo09

Centipat
Daha fazla  
NBA 2K23 açıp sonradan Cheat Engine'yi çalıştırdığımda oyun kapanıyor tekrar açmaya çalışıyorum hata veriyor ancak Cheat Engine'yi kapadığımda açılıyor çözümünü bilen var mı?

Çözüm yok oyun kendini bilerek askıya alıyor. Yapımcılar bu tip 3.parti yazılımları tahmin etmişler demek ki.

Çözüm yok oyun kendini bilerek askıya alıyor. Yapımcılar bu tip 3.parti yazılımları tahmin etmişler demek ki.
anladım ama youtube da falan insanlar sorunsuz açıyor anlamadım gitti teşekkürler cevabın için

Anladım ama YouTube'da falan insanlar sorunsuz açıyor anlamadım gitti teşekkürler cevabın için.

Hocam öncelikle Cheat Engine'yı silip tekrar indirin sonra önce programı sonra Cheat Engine'yı açmayı deneyin bu arada Cheat Engine'nin farklı sürümünü deneyebilirsiniz.

Hocam öncelikle Cheat Engine'yı silip tekrar indirin sonra önce programı sonra Cheat Engine'yı açmayı deneyin bu arada Cheat Engine'nin farklı sürümünü deneyebilirsiniz.

Tamam denerim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…