Check Cable Connection - No Video Input

Makaleler
3
Yer
İzmir
Merhaba arkadaşlar. Sorun şu, bilgisayarın güç tuşuna basıyorum. Fanlar dönmeye başlıyor, kameranın ışığı bir defa yanıp sönüyor, yani kısaca bilgisayar çalışıyor. Ama nedense görüntü yok. Hata falan da yok ("Check Cable Connection", "No Video Input" gibi). Sadece siyah bir ekran. İşin ilginç tarafı monitörün de ışığı yeşil, yani çalışıyor gözüküyor.
Önce kabloları kontrol ettim, ekran kartını diğer bileşenlere dokunmadan dikkatlice çıkarıp yeniden taktım. Hatta BIOS pilini çıkarıp 5 dakika sonra yeniden taktım. Yine de siyah ekranda kaldım. Herhangi bir şey de gelmiyor ki. En azından BIOS'a girebilseydim sorun Windows'ta derdim. Yardım edebilirseniz sevinirim. Sistemim:
  • Anakart: MSI H61M-P20 (G3)
  • İşlemci: Intel Pentium G2030
  • GPU: EVGA GeForce GT630
  • RAM: Corsair Vengeance 4 GB

Değişik bir şey yapmadım. Okuldan eve geldim ve biraz dizi izlemek istediğim için bilgisayarı açtım. Sonuçta dediğim gibi görüntü yoktu. Windows 10 kullanıyorum. Bilgisayarı kapatmıştım, yaklaşık yarım saat sonra açtığımda görüntü geri gelmişti. Şu anda görüntü var, ama ya yine kesilirse diye düşünüyorum. Görüntü yokken BIOS'a girmek için Delete tuşuna da basıyordum, ama girip girmediğimi bile bilmiyordum açıkçası.

yardım ederseniz çok sevinirim

Dosya Ekleri

• IMG_20160627_8801.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 192
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…