Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 11 Mart 2015 #31 İboKurman dedi: Şimdi bios'a girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Bios'a girebiliyorsan optimal default yapıp işletim sistemi yüklü olan diski 1. sıraya alıp başlatabilirsiniz.
İboKurman dedi: Şimdi bios'a girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Bios'a girebiliyorsan optimal default yapıp işletim sistemi yüklü olan diski 1. sıraya alıp başlatabilirsiniz.
A Adenbusraa Hectopat Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Haziran 2015 #32 Merhaba pc'nin tuşuna çok sık bastım ve birden kapanıp kendi kendine bu açıldı. Ekranda hata veriyor ne yapmalıyım? Yardımcı olur musunuz lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2015
Merhaba pc'nin tuşuna çok sık bastım ve birden kapanıp kendi kendine bu açıldı. Ekranda hata veriyor ne yapmalıyım? Yardımcı olur musunuz lütfen.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 6 Haziran 2015 #33 @Adenbusraa yukarıdaki kişilere söylediklerimi sizde uygulayabilirsiniz. Bios default da yapıp deneyebilirsiniz.
@Adenbusraa yukarıdaki kişilere söylediklerimi sizde uygulayabilirsiniz. Bios default da yapıp deneyebilirsiniz.
A Adenbusraa Hectopat Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Haziran 2015 #34 Murat5038 dedi: @Adenbusraa yukarıdaki kişilere söylediklerimi sizde uygulayabilirsiniz. Bios default da yapıp deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim ama bir işe yaramadı yada beceremedim. Murat5038 dedi: @Adenbusraa yukarıdaki kişilere söylediklerimi sizde uygulayabilirsiniz. Bios default da yapıp deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... BIOS'u açmayı da bilmiyorum doğrusu. Pc işlerinden pek anlamam. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2015
Murat5038 dedi: @Adenbusraa yukarıdaki kişilere söylediklerimi sizde uygulayabilirsiniz. Bios default da yapıp deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim ama bir işe yaramadı yada beceremedim. Murat5038 dedi: @Adenbusraa yukarıdaki kişilere söylediklerimi sizde uygulayabilirsiniz. Bios default da yapıp deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... BIOS'u açmayı da bilmiyorum doğrusu. Pc işlerinden pek anlamam.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 7 Haziran 2015 #35 Adenbusraa dedi: Denedim ama bir işe yaramadı yada beceremedim. BIOS'u açmayı da bilmiyorum doğrusu. Pc işlerinden pek anlamam. Genişletmek için tıkla... F2 veya del ile açabilirsin. Gerisi resimlerde gördüğün gibi. Bios'a girmeden zaten yapamazsın.
Adenbusraa dedi: Denedim ama bir işe yaramadı yada beceremedim. BIOS'u açmayı da bilmiyorum doğrusu. Pc işlerinden pek anlamam. Genişletmek için tıkla... F2 veya del ile açabilirsin. Gerisi resimlerde gördüğün gibi. Bios'a girmeden zaten yapamazsın.
A Adenbusraa Hectopat Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Haziran 2015 #36 Bios girdim pxe rom disabled yaptım başka ne yapmam gerekiyor? Pc Asus x54c modeli diğer paylaşılan fotoğraflara baktım biraz farklıydı benimkinden. Bir kaç ayar yaptım ama şimdi sadece bu yazı var. Ne yapmalıyız? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2015
Bios girdim pxe rom disabled yaptım başka ne yapmam gerekiyor? Pc Asus x54c modeli diğer paylaşılan fotoğraflara baktım biraz farklıydı benimkinden. Bir kaç ayar yaptım ama şimdi sadece bu yazı var. Ne yapmalıyız?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 9 Haziran 2015 #37 1. verdiğiniz resimde boot option 1 HDD (HDD modeli) seçili olsun. Boot option DVD veya cd yazanı ayarlarıp save yapın.
1. verdiğiniz resimde boot option 1 HDD (HDD modeli) seçili olsun. Boot option DVD veya cd yazanı ayarlarıp save yapın.
A Adenbusraa Hectopat Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Haziran 2015 #38 Hdd modeli seçeneği yok disabled var sadece. Ya çok uzattım kusura bakmayın ama gerçekten hiç anlamıyorum. Yapabildiğim kadarını yapmaya çalışıyorum.
Hdd modeli seçeneği yok disabled var sadece. Ya çok uzattım kusura bakmayın ama gerçekten hiç anlamıyorum. Yapabildiğim kadarını yapmaya çalışıyorum.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 9 Haziran 2015 #39 Adenbusraa dedi: Ya çok uzattım kusura bakmayın ama gerçekten hiç anlamıyorum. Yapabildiğim kadarını yapmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Ö.d ne kusuru. Verdikleriniz yeterli geliyor ve doğru yerleri veriyorsunuz sorun yok. Adenbusraa dedi: Hdd modeli seçeneği yok disabled var sadece. Genişletmek için tıkla... Uefi boot enable yapıp save yapın. Bilgisayarı kapatıp açın ve tekrar bios'a girin. Bu sefer HDD gözüküyor mu kontrol edin. HDD gözükmüyorsa HDD çıkartıp tekrar takın ve boot option 1 kısmına HDD gelecek şekilde ayarlayın.
Adenbusraa dedi: Ya çok uzattım kusura bakmayın ama gerçekten hiç anlamıyorum. Yapabildiğim kadarını yapmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Ö.d ne kusuru. Verdikleriniz yeterli geliyor ve doğru yerleri veriyorsunuz sorun yok. Adenbusraa dedi: Hdd modeli seçeneği yok disabled var sadece. Genişletmek için tıkla... Uefi boot enable yapıp save yapın. Bilgisayarı kapatıp açın ve tekrar bios'a girin. Bu sefer HDD gözüküyor mu kontrol edin. HDD gözükmüyorsa HDD çıkartıp tekrar takın ve boot option 1 kısmına HDD gelecek şekilde ayarlayın.
A Adenbusraa Hectopat Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Haziran 2015 #40 Hdd'yi yerinden çıkardım resimdeki gibi ve düzeldi çok teşekkürler. Allah razı olsun☺☺ Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2015