va7eyla Decapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 201 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #1 Not = öncelikle, arama kısmına PowerShell yazın ve Windows PowerShell yönetici olarak çalıştırın. Ardından aşağıdaki kodları sırasıyla girin... İşlem == repair-windowsımage -Online -checkhealth // sistem durumunu kontrol eder. İşlem == repair-windowsımage -Online -scanhealth // sistemdeki hataları gözden geçirir. İşlem == repair-windowsımage -Online -repairhealth // sistemdeki hataları gözden geçirir ve çözmeye çalışır. Not = 2. işlem hatasız bir şekilde bitirilip sağlıklı yazısı verirse, 3. işlemi çalıştırmasanızda olur. Oluşturduğum sistemlerde buna dikkat ediyorum, herkese kolay gelsin. Son olarak kodları kopyalarken, == işeretten sonrasını ve // işerete kadar olan kısmını alın. Yapıştıracanız kod şöyle olmalı = repair-windowsımage -Online -checkhealth.
Not = öncelikle, arama kısmına PowerShell yazın ve Windows PowerShell yönetici olarak çalıştırın. Ardından aşağıdaki kodları sırasıyla girin... İşlem == repair-windowsımage -Online -checkhealth // sistem durumunu kontrol eder. İşlem == repair-windowsımage -Online -scanhealth // sistemdeki hataları gözden geçirir. İşlem == repair-windowsımage -Online -repairhealth // sistemdeki hataları gözden geçirir ve çözmeye çalışır. Not = 2. işlem hatasız bir şekilde bitirilip sağlıklı yazısı verirse, 3. işlemi çalıştırmasanızda olur. Oluşturduğum sistemlerde buna dikkat ediyorum, herkese kolay gelsin. Son olarak kodları kopyalarken, == işeretten sonrasını ve // işerete kadar olan kısmını alın. Yapıştıracanız kod şöyle olmalı = repair-windowsımage -Online -checkhealth.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 16 Mart 2023 #2 Kod:Panoya kopyala sfc /scannow DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Kod:Panoya kopyala sfc /scannow DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
va7eyla Decapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 201 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #3 300319 dedi: Kod:Panoya kopyala sfc /scannow DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth Genişletmek için tıkla... Benim konuda verdiğim kodlarda aynı işlemdir. sfc olanı vermedim sadece. Va7eyla dedi: Benim konuda verdiğim kodlarda aynı işlemdir. sfc olanı vermedim sadece. Genişletmek için tıkla... Sadece benim yazdıklarım komut isteminde çalıştırılmaz.
300319 dedi: Kod:Panoya kopyala sfc /scannow DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth Genişletmek için tıkla... Benim konuda verdiğim kodlarda aynı işlemdir. sfc olanı vermedim sadece. Va7eyla dedi: Benim konuda verdiğim kodlarda aynı işlemdir. sfc olanı vermedim sadece. Genişletmek için tıkla... Sadece benim yazdıklarım komut isteminde çalıştırılmaz.