Batuhan buba Picopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 283 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #1 Bilgisayarda yanlışlıkla disk sürücülerini sildim işletim sistemi o diskin içindeydi bilgisayar cheking Media hatası veriyor.
Bilgisayarda yanlışlıkla disk sürücülerini sildim işletim sistemi o diskin içindeydi bilgisayar cheking Media hatası veriyor.
B Binbows Picopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 272 Çözümler 3 Yer Windows 7'de 5 Haziran 2021 #2 Batuhan buba dedi: Bilgisayarda yanlışlıkla disk sürücülerini sildim işletim sistemi o diskin içindeydi bilgisayar cheking Media hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Niye sildiniz? Bu hatayı vermesi gayet normal. Windows'u tekrar kurmak sorunu çözer. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
Batuhan buba dedi: Bilgisayarda yanlışlıkla disk sürücülerini sildim işletim sistemi o diskin içindeydi bilgisayar cheking Media hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Niye sildiniz? Bu hatayı vermesi gayet normal. Windows'u tekrar kurmak sorunu çözer.
kozmoneustee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Haziran 2021 #3 İşletim sistemini kurun. Artı 0 Eksi
KS KS Batuhan buba Picopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 283 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #4 Binbows dedi: Niye sildiniz? Bu hatayı vermesi gayet normal. Windows'u tekrar kurmak sorunu çözer. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl kuracağım? Artı 0 Eksi
Binbows dedi: Niye sildiniz? Bu hatayı vermesi gayet normal. Windows'u tekrar kurmak sorunu çözer. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl kuracağım?