Checkr1n jailbreak için config.plist düzenlemesi

Edıms Mobile

Megapat
Makaleler
3
Yer
Aydın Merkez
Daha fazla  
Meslek
PC EDİTÖR- Personel
Sistemim:
  • Anakart: MSI Tomahawk Max
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 3600
  • Ekran kartı: GTX 1060 6 GB
  • RAM: Corsair 3200 MHz 16 GB
Sistemime High Sierra 10.13.6, macOS Mojave ve Catalina 10.15.1 V2 imajlarını kurup defalarca kez checkra1n Jailbreak denedim. Farklı portlar ile de denedim ama belli bir zaman ‘checking if device is ready’ yazıyor ve sonrasın da error 31 hatası veriyor Jailbreak yapılamıyor. Araştırdım birçok insan Hackintosh üzerinden Jailbreak yapabilmiş. Bazı siteler de doğru kext ayarları yapıldıktan sonra Jailbreak yapılabilir, USB portları ile alakalı diyorlar aldığım hatayı. Sizlerden bu konuda yardım istiyorum. Benimle aynı parçaları kullanıp telefonlarına Jailbreak yapabilen var mı? Varsa eğer config.plist ayarları nasıl? Ya da benimle clover içinde bulunan config.plist dosyasını paylaşabilirler mi? Anlayan mutlaka vardır bu bahsettiklerimden. Ben clover configirator ile config.plist dosyasını açıp birkaç yer de USB fix tiklerini işaretliyorum sistemi yeniden başlatıyorum ama sistem açılmıyor. Haliyle Windows üzerinden 7.ZIP ile açıp tekrar uygun config.plist dosyasını USB’ye atıp anca o zaman açabiliyorum sistemi? Şu anda Catalina 10.15.1v2 kurulu onu tavsiye ettiler ekran kartı desteği yok ama daha güncel bir işletim sistemi olduğu için ve güncel bir anakart’a sahip olduğum için bu sürümü tavsiye ettiler. Jailbreak olayını nasıl halledebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu "-31" hatasının çözümünü buldum ve video çektim. Sadece Checkra1n 0.9.2 sürümünde çalışıyor diğerlerinde denedim olmuyor. İşlem 30 - 40 dakika sürebiliyor bende öyle oldu başkalarında da öyle oldu.

Checkra1n 0.9.2: LINK

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bu "-31" hatasının çözümünü buldum ve video çektim. Sadece Checkra1n 0.9.2 sürümünde çalışıyor diğerlerinde denedim olmuyor. İşlem 30 - 40 dakika sürebiliyor bende öyle oldu başkalarında da öyle oldu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bununla Icloud kilidini de açıyorlarmış. Bilgin var mı?

Evet açılabiliyor ama bazıları şebeke, Apple Store, AppleID çalışmıyor diyorlardı bazıları da hepsi sorunsuz çalışıyor diyordu emin değilim.
Hepsinin çalıştığını varsayarsak tekrar kilitlenme ihtimali oluyor mu? Atıyorum güncelleme geldi güncelledik ya da reset attık tekrar kilitlenebilir mi? 1500 liraya X satanlar var kilitli şekilde alıp kullanılabilir bence.

Hepsinin çalıştığını varsayarsak tekrar kilitlenme ihtimali oluyor mu? Atıyorum güncelleme geldi güncelledik ya da reset attık tekrar kilitlenebilir mi? 1500 liraya X satanlar var kilitli şekilde alıp kullanılabilir bence.

Olacağını sanmıyorum çünkü izlediğim bir videoda adam kendi AppleID sini girmişti kırdıktan sonra.

Dediğim gibi izlediğim bir videoda adam kendi AppleID sini girmişti bu demek oluyor ki cihaz kendisinin oluyor, ama sorunlarla karşılaşabilirsiniz, 1500 TL yi riske atmazdım ben.
X değilde Ipad alıp yapmayı düşünmüştüm. Sanırım Ipad'lerde anakarta da müdahale gerekiyor.

Ama 0.9.2 sürümü 13.3 desteklemiyor sanırım. Ben hep 0.9.7 ile deniyorum o da olmuyor.

iOS sürümünüz kaçtaydı siz bu işlemi yaparken?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı