Sistemime High Sierra 10.13.6, macOS Mojave ve Catalina 10.15.1 V2 imajlarını kurup defalarca kez checkra1n Jailbreak denedim. Farklı portlar ile de denedim ama belli bir zaman ‘checking if device is ready’ yazıyor ve sonrasın da error 31 hatası veriyor Jailbreak yapılamıyor. Araştırdım birçok insan Hackintosh üzerinden Jailbreak yapabilmiş. Bazı siteler de doğru kext ayarları yapıldıktan sonra Jailbreak yapılabilir, USB portları ile alakalı diyorlar aldığım hatayı. Sizlerden bu konuda yardım istiyorum. Benimle aynı parçaları kullanıp telefonlarına Jailbreak yapabilen var mı? Varsa eğer config.plist ayarları nasıl? Ya da benimle clover içinde bulunan config.plist dosyasını paylaşabilirler mi? Anlayan mutlaka vardır bu bahsettiklerimden. Ben clover configirator ile config.plist dosyasını açıp birkaç yer de USB fix tiklerini işaretliyorum sistemi yeniden başlatıyorum ama sistem açılmıyor. Haliyle Windows üzerinden 7.ZIP ile açıp tekrar uygun config.plist dosyasını USB’ye atıp anca o zaman açabiliyorum sistemi? Şu anda Catalina 10.15.1v2 kurulu onu tavsiye ettiler ekran kartı desteği yok ama daha güncel bir işletim sistemi olduğu için ve güncel bir anakart’a sahip olduğum için bu sürümü tavsiye ettiler. Jailbreak olayını nasıl halledebilirim?
Ben bu "-31" hatasının çözümünü buldum ve video çektim. Sadece Checkra1n 0.9.2 sürümünde çalışıyor diğerlerinde denedim olmuyor. İşlem 30 - 40 dakika sürebiliyor bende öyle oldu başkalarında da öyle oldu.
Ben bu "-31" hatasının çözümünü buldum ve video çektim. Sadece Checkra1n 0.9.2 sürümünde çalışıyor diğerlerinde denedim olmuyor. İşlem 30 - 40 dakika sürebiliyor bende öyle oldu başkalarında da öyle oldu.
Hepsinin çalıştığını varsayarsak tekrar kilitlenme ihtimali oluyor mu? Atıyorum güncelleme geldi güncelledik ya da reset attık tekrar kilitlenebilir mi? 1500 liraya X satanlar var kilitli şekilde alıp kullanılabilir bence.
Hepsinin çalıştığını varsayarsak tekrar kilitlenme ihtimali oluyor mu? Atıyorum güncelleme geldi güncelledik ya da reset attık tekrar kilitlenebilir mi? 1500 liraya X satanlar var kilitli şekilde alıp kullanılabilir bence.
Dediğim gibi izlediğim bir videoda adam kendi AppleID sini girmişti bu demek oluyor ki cihaz kendisinin oluyor, ama sorunlarla karşılaşabilirsiniz, 1500 TL yi riske atmazdım ben.
Dediğim gibi izlediğim bir videoda adam kendi AppleID sini girmişti bu demek oluyor ki cihaz kendisinin oluyor, ama sorunlarla karşılaşabilirsiniz, 1500 TL yi riske atmazdım ben.