Chernoblyte alınır mı?

Questerx

Centipat
Daha fazla  
Steam'da aklımda birkaç oyun var, başta S.T.A.L.K.E.R.. Serisinden oyun var: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of chernobyl ile bunun pripyat versiyonu var.
Tabii ne kadar Enhanced versiyon olsa da eskimiş görünüyor (yine de benim için problem değil tabii, orası ayrı) lakin buna benzeyen, 3 dolarlık chernobylite Complete Edition'da gördüm, bu da Stalker benzeri bir oyuna benziyor, grafikleri de gayet hoş. Hangisini alacağım konusunda kararsız kaldım. İndirim kaçmadan karar vermek istiyorum.

Metro serisine bakabilirsiniz.

Bu temaya bayılan biri olarak, Stalker serisinin tüm oyunlarını 50 saatten fazla oynadım ve Chernobylite oyununda 53 saatim var. Muhteşem oyunlar ama herkese gitmeyebilir. Metro gibi sinematik ve çizgisel oyunlar değiller.

Bu temaya bayılan biri olarak, Stalker serisinin tüm oyunlarını 50 saatten fazla oynadım ve Chernobylite oyununda 53 saatim var. Muhteşem oyunlar ama herkese gitmeyebilir. Metro gibi sinematik ve çizgisel oyunlar değiller.
O kadar kararsızım ki, şimdi de Fallujah oyununu gördüm onu da alasım geldi. ama bütçem kısıtlı işte.

O kadar kararsızım ki, şimdi de Fallujah oyununu gördüm onu da alasım geldi. ama bütçem kısıtlı işte.
Hocam o oyun erken erişimde ve daha çok arkadaşlarla oynamak için yapılmış. Yapılacak şeyler çok kısıtlı. Stalker bana göre Dünya'nın en iyi oyunu ama herkese hitap etmeyebilir, bütçen kısıtlıysa daha bilinen oyunlara yönel.

Stalker atmosfer olarak eşsiz gözüküyor, sırf atmosferi için bile alınır. Sadece loot olayı ekipman arama olayı biraz yorar gibi geliyor. Fallujah'da da hikaye modu var, direkt beyinsiz aksiyona giriyor bu tarz oyunları da severim. Belki paraya kıyıp ikisini de alırım. Bilemiyorum.

S.T.A.L.K.E.R'dan devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…