Oyunu yeni indirdim ve hemen girdim. İlk başta DX12 olarak açtım oyunu ayarlar çok yüksekte FSR 2.0 Ultra performansta. Tren içinde FPS 7'ye düşüyor ve sabit kalıyor öyle, arkama dönüyorum 60'a çıkıyor trenin önüne bakıyorum 7'ye düşüyor. Ayarları düşürebildiğim kadar düşürdüm FSR falan da kapattım yok hep aynı senaryo. DX12'dendir herhalde dedim 11'e aldım yok hep aynı. Oyun mu sorunlu yoksa sistemsel bir şey mi çözemedim. İnternette de dogru düzgün benim sorunu yaşayanı bulamadım. Oyun oynanmaz vaziyette. Ne zaman bir Unreal Engine ile yapılmış bir oyun oynasam hep bir problem hep bir sıkıntı zaten...
Oyun M.2 SSD'ye kurulu bu arada, disk açısından sorun olacağını hiç sanmıyorum.
Oyun orijinal, Steam üzerinden aldım. Bu durumdan sonra dosya doğrulaması da yaptım eksik dosya yok.
OBS ile kayıt aldığım için öyle. 65 derece civarında takılıyor oyun içi. Isınmayla alakası olduğunu sanmıyorum zaten, frekans düşmüyor.
Trenin dışına çıkınca bir nebze de olsa normale dönüyor FPS ama hala ilerledikçe bazı yerlerde FPS 30'a 20'lere düşüyor. Oyun optimizasyon özürlüsü galiba. Crysis'ten beter çıktı usta.