ymnN Kilopat Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 882 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2018 #1 Merhaba dostlar. Tek renk aydınlatma olabilir. RGB olması şart değil. Tek aranan şart Cherry Mx Blue Switch olması. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2018
Merhaba dostlar. Tek renk aydınlatma olabilir. RGB olması şart değil. Tek aranan şart Cherry Mx Blue Switch olması.
MysticVezonTR Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.540 15 Aralık 2018 #2 Daha önce yazmıştım fakat bir daha yazmak istedim çünkü fiyat değiştirdim ilgilenirseniz aramızda halledebiliriz. HyperX Alloy FPS Pro Blue Switch
Daha önce yazmıştım fakat bir daha yazmak istedim çünkü fiyat değiştirdim ilgilenirseniz aramızda halledebiliriz. HyperX Alloy FPS Pro Blue Switch
Berkay Kalkan Kilopat Katılım 14 Aralık 2015 Mesajlar 1.673 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Üsküdar/Çengelköy 15 Aralık 2018 #3 Benzer bir switch olan Razer Green switchli Razer Blackwidow Ultimate var düşünürseniz. Biliyorsunuz blue switchin karşılığı Razer 'da green switch. Son düzenleme: 15 Aralık 2018
Benzer bir switch olan Razer Green switchli Razer Blackwidow Ultimate var düşünürseniz. Biliyorsunuz blue switchin karşılığı Razer 'da green switch.
ymnN Kilopat Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 882 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2018 #4 MysticVezonTR dedi: Daha önce yazmıştım fakat bir daha yazmak istedim çünkü fiyat değiştirdim ilgilenirseniz aramızda halledebiliriz. HyperX Alloy FPS Pro Blue Switch Genişletmek için tıkla... Itopya da şuan indirimde 299 tl Berkay Kalkan dedi: Benzer bir switch olan Razer Green switchli Razer Blackwidow Ultimate var düşünürseniz. Biliyorsunuz blue switchin karşılığı Razer 'da green switch. Genişletmek için tıkla... Teşekkūr ederim razer dūşūnmūyorum.
MysticVezonTR dedi: Daha önce yazmıştım fakat bir daha yazmak istedim çünkü fiyat değiştirdim ilgilenirseniz aramızda halledebiliriz. HyperX Alloy FPS Pro Blue Switch Genişletmek için tıkla... Itopya da şuan indirimde 299 tl Berkay Kalkan dedi: Benzer bir switch olan Razer Green switchli Razer Blackwidow Ultimate var düşünürseniz. Biliyorsunuz blue switchin karşılığı Razer 'da green switch. Genişletmek için tıkla... Teşekkūr ederim razer dūşūnmūyorum.
MysticVezonTR Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.540 16 Aralık 2018 #5 ymnN dedi: Itopya da şuan indirimde 299 tl Teşekkūr ederim razer dūşūnmūyorum. Genişletmek için tıkla... İtopya benimle oyun oynuyor cidden ya.
ymnN dedi: Itopya da şuan indirimde 299 tl Teşekkūr ederim razer dūşūnmūyorum. Genişletmek için tıkla... İtopya benimle oyun oynuyor cidden ya.