Arkadaşlar, itopya.com'dan Razer Blackwidow 3 almayı düşünüyorum fakat çoğu kişi Razer'ın Switch'lerinin çok kötü olduğunu yazmış forumlarda, onun yerine Cherry MX Blue Switch tercih edilmesini söylemişler fakat baktığımda özellik olarak Razer Green Switch daha iyi. Mesela Green Switch 1.9 mm, Cherry MX Blue 2.2 mm actuation pointe sahip. Cherry MX Red'de 2 mm yazıyor ama Blue istediğim için onu incelemedim, yani sizce hangi switche sahip klavyeyi tercih etmeliyim? Eğer Green Switch derseniz Razer Blackwidow 3'ü satın alacağım.
Cherry MX en kaliteli switchlerden birisidir hocam, Cherry MX Blue tercih edebilirsiniz. Özellik olarak dediğiniz gibi arada ufak farklar olabilir ama Razer'ın switchleri uzun vadede üzebilir.
Cherry MX en kaliteli Switch'lerden birisidir hocam, Cherry MX Blue tercih edebilirsiniz. Özellik olarak dediğiniz gibi arada ufak farklar olabilir ama Razer'ın Switch'leri uzun vadede üzebilir.
Razer Blackwidow V3 veya 2 - XPG Summoner - Apex 3 veya 5 - Corsair K68 veya 60 yani bunlardan düşünüyorum çok klavye olduğuna bakmayın Switch'te karar versem direkt alırım herhangi birini
1200TL'ye kadar çıkabilirim bu arada Razer Blackwidow 2 sanırım yokmuş hiçbir yerde bilek desteği ve genel tasarım anlamında Black Widow 3'ten çok daha güzel gelmişti gözüme ama yokmuş stokta.
En ucuz HyperX Alloy Origins Core Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Origins Core Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!