NightO5 Femtopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #1 Merhaba. Ben bir klavye arıyorum. Klavyede olmasını istediğim 1 şey var. Cherry MX red silent Switch olması.
Merhaba. Ben bir klavye arıyorum. Klavyede olmasını istediğim 1 şey var. Cherry MX red silent Switch olması.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 14 Nisan 2022 #2 Bütçe?
Revengee Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 473 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #3 Belli bir bütçeniz var mı?
Revengee Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 473 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #5 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası itopya.com Bu olabilir, geçenlerde de xpg nin klavyesi uygun bir indirimdeydi. Biraz takip gerektiriyor uyguna almak için.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası itopya.com Bu olabilir, geçenlerde de xpg nin klavyesi uygun bir indirimdeydi. Biraz takip gerektiriyor uyguna almak için.
retrower Megapat Katılım 1 Haziran 2013 Mesajlar 509 14 Nisan 2022 #6 NightO5 dedi: Merhaba. Ben bir klavye arıyorum. Klavyede olmasını istediğim 1 şey var. Cherry MX red silent Switch olması. Genişletmek için tıkla... Farkı nedir red switchin blue'dan? Neden red switch istiyorsunuz?
NightO5 dedi: Merhaba. Ben bir klavye arıyorum. Klavyede olmasını istediğim 1 şey var. Cherry MX red silent Switch olması. Genişletmek için tıkla... Farkı nedir red switchin blue'dan? Neden red switch istiyorsunuz?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 14 Nisan 2022 #7 retrower dedi: Farkı nedir red Switch'in Blue'dan? Neden red Switch istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Blue'nun geri tepkisi fazladır ve daha fazla güç gerektirir. Ayrıca "çıt" şeklinde ses çıkartır.
retrower dedi: Farkı nedir red Switch'in Blue'dan? Neden red Switch istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Blue'nun geri tepkisi fazladır ve daha fazla güç gerektirir. Ayrıca "çıt" şeklinde ses çıkartır.
retrower Megapat Katılım 1 Haziran 2013 Mesajlar 509 14 Nisan 2022 #8 erme dedi: Blue'nun geri tepkisi fazladır ve daha fazla güç gerektirir. Ayrıca "çıt" şeklinde ses çıkartır. Genişletmek için tıkla... Profesyonel oyuncular için red mi daha iyidir?
erme dedi: Blue'nun geri tepkisi fazladır ve daha fazla güç gerektirir. Ayrıca "çıt" şeklinde ses çıkartır. Genişletmek için tıkla... Profesyonel oyuncular için red mi daha iyidir?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 14 Nisan 2022 #9 retrower dedi: Profesyonel oyuncular için Redmi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Genelde red kullanırlar ama zorunluluğu ya da Blue'dan hissiyatı ve sesi dışında bir üstünlüğü yok.
retrower dedi: Profesyonel oyuncular için Redmi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Genelde red kullanırlar ama zorunluluğu ya da Blue'dan hissiyatı ve sesi dışında bir üstünlüğü yok.