Cherry MX red switch klavye önerisi

KeremK13

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, yeni bir klavye alacağım ve red switch istiyorum çünkü hem oyun için uygun hem de sessiz. Biraz araştırdım ve en iyi ve kalitelisinin Cherry MX red switch olduğunu öğrendim, bu yüzden Cherry tercih ediyorum. Ancak piyasada düzgün bir model bulmakta zorlandım. Tercihen %75 form faktörüne sahip olması daha iyi olur. Fiyat konusunda aşırı uçuk olmasın, yani 4000 TL'yi geçmesin. Tabii daha ucuz bir seçenek bulursanız neden olmasın. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu attığın klavyelerin hiç birinin stoğu yok ve gördüğüm kadarıyla da 7K falan gösteriyorlar yani stok gelse de eğer fiyatlar o şekildeyse zor.

Bu attığın klavyelerin hiçbirinin stoku yok ve gördüğüm kadarıyla da 7K falan gösteriyorlar yani stok gelse de eğer fiyatlar o şekildeyse zor.

Arkadaş alemin akıllısı olduğu icin chat GPT'ye sorup copy paste yapıyor muhtemelen. Ayrica 4K bandina ciktikdan sonra Cherry takintisi yapmak yerine manyetik switchli bir klavye alsaniz daha güzel olur diye düşünüyorum.

@hyless.exe neyi komik bulduğunuzu söylesenizde bizde bilgilensek?

Dostum AI ile yazı yazmak yasak, dediğin klavyelerin de fiyatı yüksek ve bu bütçede değil. AI ile yazdığın çok belli.

Hocam arkadaş ne yaptığını anlamıştım çok hızlı konulara yanıt veriyor yani size gülmedim.

Bu çok default bir switch zaten. Eğer sessiz ve kompakt bir klavye arıyorsanız Rog Strix Scope II 96 tercih etmelisiniz. NX Snow üzerine tanımam.

Aradıklarına yakın.
+Silver switch, ama kırmızı'dan bir tık daha sesli.
-TKL düzen.

Kullanıyorum ve çok memnunum.

Benimki kırmızı switch.

Kankam güzel duruyor fakat bu da 7K yani oturup sabah akşam oyun oynayan biride değilim. Sadece almışken kaliteli bir şey istiyorum ve şu anki klavyem blue switch artık çok rahatsız etmeye başladı sesli bir şey de istemiyorum. 7 bin fazla ama yani.

Manyetik switchden kastın ne. Sadece baktığımda diğer switchler hakkında pek yorum yok Cherry en iyisi denmiş o yüzden Cherry dedim yoksa takıntım yok önerdiğiniz bir klavye varsa açığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…