S swica Kilopat Katılım 4 Mayıs 2019 Mesajlar 308 Makaleler 1 19 Ağustos 2019 #1 Yakın bir zamanda Corsair K95 Platinum Speed almayı planlıyorum fakat bu switch ses çıkarır mı acaba? Oyun oynarken ses çıkarsa da çok rahatsız etmeyecekse sıkıntı yok.
Yakın bir zamanda Corsair K95 Platinum Speed almayı planlıyorum fakat bu switch ses çıkarır mı acaba? Oyun oynarken ses çıkarsa da çok rahatsız etmeyecekse sıkıntı yok.
KS KS S swica Kilopat Katılım 4 Mayıs 2019 Mesajlar 308 Makaleler 1 19 Ağustos 2019 #11 Onur Altuğ Sever dedi: Algılama noktası çok kısa(1.2 mm) olduğu için alışması biraz uzun sürebilir. Onun dışında alışınca oldukça memnun kalırsın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Silinen üye dedi: Kırmızı switch kullanıyorum benim duyacağım kadar ses çıkıyor. Rahatsızlık vermiyor tam oyunlar için. Genişletmek için tıkla... Speed alma taraftarıyım. Artı 0 Eksi
Onur Altuğ Sever dedi: Algılama noktası çok kısa(1.2 mm) olduğu için alışması biraz uzun sürebilir. Onun dışında alışınca oldukça memnun kalırsın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Silinen üye dedi: Kırmızı switch kullanıyorum benim duyacağım kadar ses çıkıyor. Rahatsızlık vermiyor tam oyunlar için. Genişletmek için tıkla... Speed alma taraftarıyım.
PurpsDope Hectopat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 273 19 Ağustos 2019 #12 Red ile neredeyse aynı. Artı 0 Eksi