CHERRY-SUPREME/ASUS TUF GeForce GTX 1650 P 4GB/AMD RYZEN 3 4300GE/16GB DDR4/512GB SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CHERRY-SUPREME ITOPYA'da.
www.itopya.com
1. Bu PC'ye aynı anda klavye, mouse, hoparlör ve Wireless adaptörü takılabilir mi?
2. Kasanın ısınmaması için ayriyeten fan takmalı mıyım?
İlk soru evet takılır. Anakartın 6 tane kasanın da ayriyetten 2 tane USB girişi olması lazım.
Kasada sadece önde 1 tane fan var ise en azından egzoz fanı da takmanızı öneririm.
Hayır, bluetooth dahil değil, ayriyetten USB Bluetooth cihazı alabilirsiniz.
Sizce ekran kartını STRIX 1650 Super yaparsak düzelir mi sıkıntı veya başka sıkıntısı var mı ben şöyle yaptım sistemi 8 GB RAM ve 240 SSD'yi seneye almayı düşünüyorum sisteme eklediğim fanlar iyi mi değilse aynı fiayata yakın fan önerirseniz sevinirim.
Niye ki? Daha yeni çıkmış ve incelemesi bulunmayan ekran kartına laf atıyorsunuz denediniz mi kardeşim! Hep aynı şey ya ASUS TUF serisinden olan bu ekran kartına ısı boruları koymuş diğer TUF'lar gibi ısınma yapmaz genel bilgilerle araştırma yapmadan konuşuyorsunuz.
Niye ki? Daha yeni çıkmış ve incelemesi bulunmayan ekran kartına laf atıyorsunuz denediniz mi kardeşim! Hep aynı şey ya ASUS TUF serisinden olan bu ekran kartına ısı boruları koymuş diğer TUF'lar gibi ısınma yapmaz genel bilgilerle araştırma yapmadan konuşuyorsunuz.