Cherry Tiggo 7 Pro Max alınır mı?

ilkay kalfa

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gskill:16 Gb (2x8) Ram
R5 5500
Msı rtx 3060
1tb m2 ssd
Artık 1 hafta içinde araba alacağız raporla birlikte 880 bin TL'ye düşüyor sizce alınır mı? Aracı kullananlar sorun yok diyor ama kullanmayanlar Çin malı almayın diyor.

Araba hakkında çok yorum yapamam çünkü daha önce kullanmadım yakıtı fazla diyenleri aldırış etme rakipleri Tiguan sportage tucson gibi 1.5,1.6 litrelik benzinli Turbo motorların hepsi aynı litrelerde dolaşıyor ama ÖTV'li alacaksanız öneri verebilirim Citroën C4X ÖTV alımına kampanyalar yapıyor haberiniz olsun.

Artık 1 hafta içinde araba alacağız raporla birlikte 880 bin TL'ye düşüyor sizce alınır mı? Aracı kullananlar sorun yok diyor ama kullanmayanlar Çin malı almayın diyor.

Sakın bulaşma Türkiye'de daha öncelerde başarı yapamamış ve tekrardan girmiş bir araç almak saçma ayrıyeten fazla yakıyor bir de Çin malı neden yıllardır ün yapmış markalar kaliteli markalar varken Çin malı yeni çıkmış bir marka alasın.

Ailem falan da pek sıcak bakmıyor megan 4 icon 1.3 ya da Peugeot 2008 1.5 bunlar nasıldır elantra da güzelde turbosuz motoru. Ya da arkadaşın dediği gibi Citroën C4X.

Ailem falan da pek sıcak bakmıyor megan 4 icon 1.3 ya da Peugeot 2008 1.5 bunlar nasıldır elantra da güzelde turbosuz motoru. Ya da arkadaşın dediği gibi citroën C4X.

Peugeot 2008 güzel fakat dar araba artık atmosferik arabaların yeri ucuz fiyatlı arabalar Egea'nın 1.4 atmosferiği tercih edilir daha atmosferik araba tercih edilmez(hybrid değilse)
Yani elantra boş bir tercih olur.
Megane 1.3 düşünebilirsiniz ama C4X daha iyi tercih fiyat performans açısından.

Hocam 1.8m lira gibi bir bütçeniz var değil mi? Ben olsam bu bütçede ya Octavia'ya da Civic alırdım. Fransız(psa) ile Çin otomobillerinden uzak durmanızı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı