O Oyun Portal Centipat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #1 Araba start stop calismiyor. Multimedya ekrani calisiyor. Arabada uzaktan calistirma var. O da calismiyor ama araba kilitleniyor aciliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2024
Araba start stop calismiyor. Multimedya ekrani calisiyor. Arabada uzaktan calistirma var. O da calismiyor ama araba kilitleniyor aciliyor.
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.307 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #2 Buradan yapılacak bir şey yok yani servise göndermeniz gerekiyor.
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.738 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 8 Haziran 2024 #3 Hiç mi marşa basmıyor yoksa start stop mu çalışmıyor?
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.073 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #4 Oyun Portal dedi: Araba start stop calismiyor. Multimedya ekrani calisiyor. Arabada uzaktan calistirma var. O da calismiyor ama araba kilitleniyor aciliyor. Genişletmek için tıkla... Çalıştirırken frene basıyor musunuz? Vites konunu doğru mu?
Oyun Portal dedi: Araba start stop calismiyor. Multimedya ekrani calisiyor. Arabada uzaktan calistirma var. O da calismiyor ama araba kilitleniyor aciliyor. Genişletmek için tıkla... Çalıştirırken frene basıyor musunuz? Vites konunu doğru mu?
VarexCivic Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.854 Çözümler 4 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #5 Aküyü söküp takmayı deneyin bir de anahtarı start stop tuşunun dibine götürün öyle deneyin varsa yedek anahtarı yedek anahtarlada deneyin.
Aküyü söküp takmayı deneyin bir de anahtarı start stop tuşunun dibine götürün öyle deneyin varsa yedek anahtarı yedek anahtarlada deneyin.
O Oyun Portal Centipat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #6 yedek anahtarla denedik olmadi akunun + kutbunu söktük olmadi calistirirken frene basiyorum vitesde dogru konumda mars hic basmiyor
yedek anahtarla denedik olmadi akunun + kutbunu söktük olmadi calistirirken frene basiyorum vitesde dogru konumda mars hic basmiyor
Y YunusEmreTugran Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #7 Dostum aynı problemi şu an ben yaşıyorum yol yardımı aradım bekliyorum. Bende marş basıyor çalışıyor hemen stop ediyor. Dosya Ekleri 20240623_144459.jpg 195,2 KB · Görüntüleme: 96
Dostum aynı problemi şu an ben yaşıyorum yol yardımı aradım bekliyorum. Bende marş basıyor çalışıyor hemen stop ediyor.
özkanayes Yoctopat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #8 YunusEmreTugran dedi: Dostum aynı problemi şu an ben yaşıyorum yol yardımı aradım bekliyorum. Bende marş basıyor çalışıyor hemen stop ediyor. Genişletmek için tıkla... merhabalar. yaşadığınız sorun benim de başıma geldi. aracı dün servise çektik. sorununuz çözüldü mü . serviste ne gibi işlemler yapıldı. tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. @YunusEmreTugran Son düzenleme: 23 Ağustos 2024
YunusEmreTugran dedi: Dostum aynı problemi şu an ben yaşıyorum yol yardımı aradım bekliyorum. Bende marş basıyor çalışıyor hemen stop ediyor. Genişletmek için tıkla... merhabalar. yaşadığınız sorun benim de başıma geldi. aracı dün servise çektik. sorununuz çözüldü mü . serviste ne gibi işlemler yapıldı. tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. @YunusEmreTugran