Cherry Tiggo 8 Pro Max vs Peugeot 3008 2021 1.5 Allure

Aegon10

Decapat
Daha fazla  
4 kişilik bir aileyiz. Bu iki araç arasında kaldık. Hangisini önerirsiniz?

Hocam gerek teknoloji gerekse konfor bakımından benim naçizane önerim Tiggo 8 Pro olacaktır ama biraz yakabilir.

Allure yerine GT alınabilir yakın fyata. 3008 GT daha mantıklı olur. Hem yakıt ekonomisi, hem piyasası hem de arkasındaki marka sebebiyle.

1.5 TSI Formentor da düşünülebilir.

Araç almadan önce iyice Tiggo 8 Pro'yu inceledim, baktım. Cherry önermiyorum, aktif olarak 5008 1.5 BlueHDi GT kullanıyorum ve çok memnunum. Tiggo 8 Pro Max fiyatlarına 2022-23 1.5 BlueHDi GT 5008 bulunabilir belki de 1.6 PureTech.

4 kişilik bir aileyiz. Bu iki araç arasında kaldık. Hangisini önerirsiniz? Ayı gibi yakıyor

SUV alacaksınız ikisini de önermem. Gidin tuscon alın. Peugot iç konforu iyi değil ve Tiggo 8 ayı gibi yakıyor.

8 Pro cok daha üstün ama fazla yakıyor.

8 Pro yakıyor ama konuda 8 Pro Max denmiş yeni 145 beygirlik modelde daha verimli motorla geliyor.
Bence Tiggo 8 Pro Max tercih edin Cherry artık öyle Çin malı denilip köşeye atılacak bir marka değil kitlesi oldukça genişledi ülkemizde bir de iki aracıda inceledim teknoloji ve yenilik bakımından Tiggo 8 Pro Max daha önde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…