RiverLuci Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 173 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #1 Volkswagen CC arabamı satıp yeni çıkan Chery Omoda 5 almayı düşünüyorum. Alınır mı sizce?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 29 Temmuz 2023 #2 Alınır da araba çok tipsiz be.
UtkuRS Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 1.894 Makaleler 2 Çözümler 43 29 Temmuz 2023 #3 RiverLuci dedi: Volkswagen CC arabamı satıp yeni çıkan Cherry omoda 5 almayı düşünüyorum. Alınır mı sizce? Genişletmek için tıkla... Volkswagen'dan Çin malı Cherry'e düşmek ne kadar mantıklı bilmiyorum fakat ben olsam almazdım.
RiverLuci dedi: Volkswagen CC arabamı satıp yeni çıkan Cherry omoda 5 almayı düşünüyorum. Alınır mı sizce? Genişletmek için tıkla... Volkswagen'dan Çin malı Cherry'e düşmek ne kadar mantıklı bilmiyorum fakat ben olsam almazdım.
Scavenger Picopat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #5 Alınmaz.
abadestliveled Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 721 Çözümler 6 29 Temmuz 2023 #6 erme dedi: Alınır da araba çok tipsiz be. Genişletmek için tıkla... Bence çok güzel duruyor aga nasıl kötü durur ya
erme dedi: Alınır da araba çok tipsiz be. Genişletmek için tıkla... Bence çok güzel duruyor aga nasıl kötü durur ya
Ajan Paul Kellerman Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 551 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #7 Hocam alınır alınmasına da yedek parça sıkıntısı yaşarsın. abadestliveled dedi: Bence çok güzel duruyor aga nasıl kötü durur ya Genişletmek için tıkla... Aynen ya tucson yeni kasa gibi. Hoş araba aslında
Hocam alınır alınmasına da yedek parça sıkıntısı yaşarsın. abadestliveled dedi: Bence çok güzel duruyor aga nasıl kötü durur ya Genişletmek için tıkla... Aynen ya tucson yeni kasa gibi. Hoş araba aslında
abadestliveled Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 721 Çözümler 6 29 Temmuz 2023 #8 UtkuRS dedi: Volkswagen'dan Çin malı Cherry'e düşmek ne kadar mantıklı bilmiyorum fakat ben olsam almazdım. Genişletmek için tıkla... Almanlar çok mu iyi yapıyormuş? Amerikalılar pekte öyle düşünmüyor bence Ajan Paul Kellerman dedi: Hocam alınır alınmasına da yedek parça sıkıntısı yaşarsın. Aynen ya tucson yeni kasa gibi. Hoş araba aslında. Genişletmek için tıkla... Yedek parça konusunda haklısın. O konuda yetkili servisi gelmiş ama bi tamir için şehirden şehire maliyetli olur ya.
UtkuRS dedi: Volkswagen'dan Çin malı Cherry'e düşmek ne kadar mantıklı bilmiyorum fakat ben olsam almazdım. Genişletmek için tıkla... Almanlar çok mu iyi yapıyormuş? Amerikalılar pekte öyle düşünmüyor bence Ajan Paul Kellerman dedi: Hocam alınır alınmasına da yedek parça sıkıntısı yaşarsın. Aynen ya tucson yeni kasa gibi. Hoş araba aslında. Genişletmek için tıkla... Yedek parça konusunda haklısın. O konuda yetkili servisi gelmiş ama bi tamir için şehirden şehire maliyetli olur ya.
UtkuRS Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 1.894 Makaleler 2 Çözümler 43 29 Temmuz 2023 #9 abadestliveled dedi: Almanlar çok mu iyi yapıyormuş? Amerikalı'lar pek de öyle düşünmüyor bence Genişletmek için tıkla... Türkiye pazarında almanlar iyi tutundu. Sence niye Türkiye'de chrysler ve Chevrolet satış yapamadı ve satıştlarını durdurdular? Ayrıca kalite bakımından alman otomobilleri Amerikan otomobillerini katlar.
abadestliveled dedi: Almanlar çok mu iyi yapıyormuş? Amerikalı'lar pek de öyle düşünmüyor bence Genişletmek için tıkla... Türkiye pazarında almanlar iyi tutundu. Sence niye Türkiye'de chrysler ve Chevrolet satış yapamadı ve satıştlarını durdurdular? Ayrıca kalite bakımından alman otomobilleri Amerikan otomobillerini katlar.
Ajan Paul Kellerman Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 551 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #10 UtkuRS dedi: Volkswagen'dan Çin malı Cherry'e düşmek ne kadar mantıklı bilmiyorum fakat ben olsam almazdım. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında jaguar ve land rover ile aynı bantta üretiliyor Cherry arabalar.
UtkuRS dedi: Volkswagen'dan Çin malı Cherry'e düşmek ne kadar mantıklı bilmiyorum fakat ben olsam almazdım. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında jaguar ve land rover ile aynı bantta üretiliyor Cherry arabalar.