B Belediyebaşkanı Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 292 Çözümler 1 19 Ocak 2025 #1 Selam chess.com'da 650 eloyum ve kendimi geliştirmek istiyorum. Sizce elmas üyelik alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2025
nyf11q Centipat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #2 Belediyebaşkanı dedi: Selam chess.com'da 650 eloyum ve kendimi geliştirmek istiyorum. Sizce elmas üyelik alınır mı? Genişletmek için tıkla... Yıllık alırsanız aylığı cips parasına geliyor. Kesinlikle alınır.
Belediyebaşkanı dedi: Selam chess.com'da 650 eloyum ve kendimi geliştirmek istiyorum. Sizce elmas üyelik alınır mı? Genişletmek için tıkla... Yıllık alırsanız aylığı cips parasına geliyor. Kesinlikle alınır.
st4bil Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 304 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #3 Belediyebaşkanı dedi: Selam chess.com'da 650 eloyum ve kendimi geliştirmek istiyorum. Sizce elmas üyelik alınır mı? Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum oldukçada memnunum oyun sonu hamlelerini sınırsız analiz ederek nerede ne yanlış yaptığını veya ne kadar doğru ve güzel hamle yaptığını anlıyorsun ayrıca daha birçok ayrıcalık var. Bence alınır ama karar senin.
Belediyebaşkanı dedi: Selam chess.com'da 650 eloyum ve kendimi geliştirmek istiyorum. Sizce elmas üyelik alınır mı? Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum oldukçada memnunum oyun sonu hamlelerini sınırsız analiz ederek nerede ne yanlış yaptığını veya ne kadar doğru ve güzel hamle yaptığını anlıyorsun ayrıca daha birçok ayrıcalık var. Bence alınır ama karar senin.