not_man Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 473 Çözümler 3 11 Mart 2022 #1 Arkadaşlar normalde Lichess'ten oynuyordum Chess.com hesabı açtım ama ön hamle ayarını bulamadım. nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2022
Arkadaşlar normalde Lichess'ten oynuyordum Chess.com hesabı açtım ama ön hamle ayarını bulamadım. nasıl yapabilirim?
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 11 Mart 2022 #2 Hamle sırası karşı tarafta olması lazım. Yapacağın hamleyi normal şekilde yaparsan otomatik ön hamle yapıyor.
Hamle sırası karşı tarafta olması lazım. Yapacağın hamleyi normal şekilde yaparsan otomatik ön hamle yapıyor.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 11 Mart 2022 #3 Önhamle nedir? Bende oynuyorum merak ettim.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 11 Mart 2022 #4 264523 dedi: Ön hamle nedir? Bende oynuyorum merak ettim. Genişletmek için tıkla... Rakibin yapacağı hamleyi tahmin edip önceden hamle yapmak.
264523 dedi: Ön hamle nedir? Bende oynuyorum merak ettim. Genişletmek için tıkla... Rakibin yapacağı hamleyi tahmin edip önceden hamle yapmak.
Shum Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 796 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Yas Marina Circuit Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #5 Lichess'in aksine, belirli bir şey yapmadan sıra rakipteyken direkt hamle yapar iseniz sıra size geçtiğinde otomatik oynar. 264523 dedi: Önhamle nedir? Bende oynuyorum merak ettim. Genişletmek için tıkla... Sıra sizde değilken bir sonraki hamlenizi otomatik oynaması için programa talimat vermek.
Lichess'in aksine, belirli bir şey yapmadan sıra rakipteyken direkt hamle yapar iseniz sıra size geçtiğinde otomatik oynar. 264523 dedi: Önhamle nedir? Bende oynuyorum merak ettim. Genişletmek için tıkla... Sıra sizde değilken bir sonraki hamlenizi otomatik oynaması için programa talimat vermek.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 11 Mart 2022 #6 Silinen üye dedi: Rakibin yapacağı hamleyi tahmin edip önceden hamle yapmak. Genişletmek için tıkla... @Shum pek akıllıca değil. Santranç keyfini azaltır.
Silinen üye dedi: Rakibin yapacağı hamleyi tahmin edip önceden hamle yapmak. Genişletmek için tıkla... @Shum pek akıllıca değil. Santranç keyfini azaltır.
Shum Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 796 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Yas Marina Circuit Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #7 264523 dedi: @Shum pek akıllıca değil. Satranç keyfini azaltır. Genişletmek için tıkla... Çok emin olunmayan hamlelerde yapılması oldukça sakıncalıdır zaten. Ben pek kullanmam. Nadiren açılışta kullanırım.
264523 dedi: @Shum pek akıllıca değil. Satranç keyfini azaltır. Genişletmek için tıkla... Çok emin olunmayan hamlelerde yapılması oldukça sakıncalıdır zaten. Ben pek kullanmam. Nadiren açılışta kullanırım.
vahşet123 Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 2.463 Makaleler 1 Çözümler 7 11 Mart 2022 #8 264523 dedi: @Shum pek akıllıca değil. Santranç keyfini azaltır. Genişletmek için tıkla... Hocam rakibin yapacağı tek hamle kaldı mesela veya takasa girecekseniz kullanabilirsiniz hemen almak için. 264523 dedi: @Shum pek akıllıca değil. Santranç keyfini azaltır. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
264523 dedi: @Shum pek akıllıca değil. Santranç keyfini azaltır. Genişletmek için tıkla... Hocam rakibin yapacağı tek hamle kaldı mesela veya takasa girecekseniz kullanabilirsiniz hemen almak için. 264523 dedi: @Shum pek akıllıca değil. Santranç keyfini azaltır. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
cilgincocuk34 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 2.046 Çözümler 15 11 Mart 2022 #9 Shum dedi: Çok emin olunmayan hamlelerde yapılması oldukça sakıncalıdır zaten. Ben pek kullanmam. Nadiren açılışta kullanırım. Genişletmek için tıkla... Aynı zamanda bullet chessde çokca kullanılır.
Shum dedi: Çok emin olunmayan hamlelerde yapılması oldukça sakıncalıdır zaten. Ben pek kullanmam. Nadiren açılışta kullanırım. Genişletmek için tıkla... Aynı zamanda bullet chessde çokca kullanılır.
not_man Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 473 Çözümler 3 11 Mart 2022 #10 Silinen üye dedi: Hamle sırası karşı tarafta olması lazım. Yapacağın hamleyi normal şekilde yaparsan otomatik ön hamle yapıyor. Genişletmek için tıkla... Zaten karşı taraftayken olmuyor ayar nasıl açılıyor diye sordum. vahşet123 dedi: Eki Görüntüle 1329241 Hocam rakibin yapacağı tek hamle kaldı mesela veya takasa girecekseniz kullanabilirsiniz hemen almak için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkürler.
Silinen üye dedi: Hamle sırası karşı tarafta olması lazım. Yapacağın hamleyi normal şekilde yaparsan otomatik ön hamle yapıyor. Genişletmek için tıkla... Zaten karşı taraftayken olmuyor ayar nasıl açılıyor diye sordum. vahşet123 dedi: Eki Görüntüle 1329241 Hocam rakibin yapacağı tek hamle kaldı mesela veya takasa girecekseniz kullanabilirsiniz hemen almak için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkürler.