2013'te sıfır km olarak alıp birkaç ay öncesine kadar kullandım. Çok konforlu, o paraya alabileceğin pek çok donanımı mevcut olan, denildiği kadar da çok yakmayan (LPG ile 30-35 kuruş civarı yakıyordu ve performansta hiçbir sorun yaşamamıştım) güzel bir araç bence.
Piyasasının da karışık olduğunu düşünmüyorum. Her araç gibi bunun da ikinci el fiyatı sürekli arttı. Chevrolet desteğini çekse ne olur, güvenlik güncellemesi mi yayınlıyor sanki? Sanayide bakımlarını yaptır, tertemiz kullan. 6 yıl boyunca hiçbir sorun yaşamadım. Bakımlarını yaptırdım, severek kullandım. Ağır bakımları geldiği için istemeye istemeye sattım arabamı. Şimdi Nissan Pulsar kullanıyorum, çok farklı segmentlerin araçları ama hala daha iç geçiririm. Çok sevmiştim Cruze'u.
Türk Lirası olarak elinde tutma, ne alırsan al, hiçbir zaman zarar etmezsin, en kötü ihtimalle değerini korur paran. Hiç zarar eder miyim diye düşünme. Eğer araç hoşuna gittiyse, içine siniyorsa al, bin. Bence en önemlisi de bu. Kimisi bunu sever, kimisi başkasını sever, önemli olan sen hangisini seviyorsun, hangisini kullanırken zevk alacaksın.