Ali Deniz Alagöz Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #1 Chia Coin kazımı yapamıyorum. HDD vs SSD plot ederken %1 de takılı kalıyor ve kıpraşma olmuyor. Sorunun nedenini veya çözümünü bilen varsa anblatabilir mi? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 10,8 KB · Görüntüleme: 47 Son düzenleme: 2 Haziran 2021
Chia Coin kazımı yapamıyorum. HDD vs SSD plot ederken %1 de takılı kalıyor ve kıpraşma olmuyor. Sorunun nedenini veya çözümünü bilen varsa anblatabilir mi?
Cem KARADEMİR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.087 Çözümler 1 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sınıf Öğretmeni 3 Haziran 2021 #2 Yandaki 3 noktaya tıklayıp günlüğü açarak sorunun nedenini öğrenebilirsiniz.
muhammet6167 Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 225 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #3 Ali Deniz Alagöz dedi: Eki Görüntüle 1053220 Chia Coin kazımı yapamıyorum. HDD vs SSD plot ederken %1 de takılı kalıyor ve kıpraşma olmuyor. Sorunun nedenini veya çözümünü bilen varsa anblatabilir mi? Genişletmek için tıkla... Dosya yolunu Türkçe karakter yaptıysan ondandır.
Ali Deniz Alagöz dedi: Eki Görüntüle 1053220 Chia Coin kazımı yapamıyorum. HDD vs SSD plot ederken %1 de takılı kalıyor ve kıpraşma olmuyor. Sorunun nedenini veya çözümünü bilen varsa anblatabilir mi? Genişletmek için tıkla... Dosya yolunu Türkçe karakter yaptıysan ondandır.
Ali Deniz Alagöz Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #4 muhammet6167 dedi: Dosya yolunu Türkçe karakter yaptıysan ondandır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler çözüm için
muhammet6167 dedi: Dosya yolunu Türkçe karakter yaptıysan ondandır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler çözüm için