chia minning assit Zeptopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #1 Selam arkadaşlar. Yaklaşık 1 haftadır plot oluşturuyorum Chia madenciliğinde fakat plot yanındaki üç nokta üst üste duran yerde plot silme yerim aktif değil. Herkeste böyle mi? Ya da bilen var mı arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
Selam arkadaşlar. Yaklaşık 1 haftadır plot oluşturuyorum Chia madenciliğinde fakat plot yanındaki üç nokta üst üste duran yerde plot silme yerim aktif değil. Herkeste böyle mi? Ya da bilen var mı arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
S Sick16 Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 11 25 Mayıs 2021 #2 Merhabalar aynı sorun bende mevcut arkadaşlar lütfen çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
ColdCristall Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 392 Makaleler 1 Çözümler 4 25 Mayıs 2021 #3 Programı kapatıp açın.
chia minning assit Zeptopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #4 ColdCristall dedi: Programı kapatıp açın. Genişletmek için tıkla... kapatıp açtım halen devam etmekte anlamadım
ColdCristall dedi: Programı kapatıp açın. Genişletmek için tıkla... kapatıp açtım halen devam etmekte anlamadım
ColdCristall Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 392 Makaleler 1 Çözümler 4 25 Mayıs 2021 #5 3 noktaya basıp plot dizini ekleyin e basın, oradan dosya konumunu silin
chia minning assit Zeptopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #6 ColdCristall dedi: 3 noktaya basıp plot dizini ekleyin e basın, oradan dosya konumunu silin Genişletmek için tıkla... ilginize teşekkür ederim fakat yine olmadı anlamadım
ColdCristall dedi: 3 noktaya basıp plot dizini ekleyin e basın, oradan dosya konumunu silin Genişletmek için tıkla... ilginize teşekkür ederim fakat yine olmadı anlamadım