Chilkey ND65 vs Furycube E68

Rymoth

Kilopat
Yer
Tekirdağ / Süleymanpaşa
Daha fazla  
Meslek
Aşçı
Dostlar bu iki klavye arasında kaldım. Kesinlikle manyetik switch istemiyorum zaten. Boyut olarak da %65 benim alanım için ideal tercih olacaktır. Bu fiyat bandında bu 2 modeli buldum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Not: Chilkey ND65 modeli hakkında Reddit'e olumsuz yorum gördüm aklıma soru işareti oluşturdu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar bu iki klavye arasında kaldım. Kesinlikle manyetik switch istemiyorum zaten. Boyut olarak da %65 benim alanım için ideal tercih olacaktır. Bu fiyat bandında bu 2 modeli buldum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Not: Chilkey ND65 modeli hakkında Reddit'e olumsuz yorum gördüm aklıma soru işareti oluşturdu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben olsam E68 alırdım ND65 de kullanılan blue lotuslar o kadar kaliteli değil öte yandan North Face olması da bir eksi denebilir switchlerinde de wobble oranı daha yüksek ve clacky yapıda bana göre öte yandan E68 de kullanılan hmx citrus grapeler yüksek kalite de lineer switchler yazma ve ses hissiyatı olarak blue lotusdan daha iyiler south face olması da artı öte yandan benzer klavyeler ben tercihimi de E68'den yana kullanırdım.

Eğer side print keycaps takmayacaksan rgb lerin north face olması çok da sıkıntı olmaz. Onun dışında verdiği eskiler bana da boş geldi. 1.2mm pcb zaten klasik bir şey, nd75 gibi birkaç modelde 1.6mm pcb oluyor sadece.
Tek renk grubu demiş de klavyeyi görerek alıyorsun, beğenmediyse kendi sorunu yani.

Beğendiğini al derim, ben E68 tercih ederdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı