QmEznt Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #1 Bu klavye alınır mı? Genellikle League of Legends ve hikayeli oyunlar oynadığım için sessiz bir klavye arıyorum.
Bu klavye alınır mı? Genellikle League of Legends ve hikayeli oyunlar oynadığım için sessiz bir klavye arıyorum.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.198 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Haziran 2025 #2 QmEznt dedi: Bu klavye alınır mı? Genellikle League of Legends ve hikayeli oyunlar oynadığım için sessiz bir klavye arıyorum. Genişletmek için tıkla... Alınır güzel klavye. Bir diğer sessiz klavye olan ALU81A bakabilirsin.
QmEznt dedi: Bu klavye alınır mı? Genellikle League of Legends ve hikayeli oyunlar oynadığım için sessiz bir klavye arıyorum. Genişletmek için tıkla... Alınır güzel klavye. Bir diğer sessiz klavye olan ALU81A bakabilirsin.
QmEznt Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #3 egemebb dedi: Alınır güzel klavye. Bir diğer sessiz klavye olan alu81a bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam peki 1.2mm PCB ile 1.6'nin farki nedir?
egemebb dedi: Alınır güzel klavye. Bir diğer sessiz klavye olan alu81a bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam peki 1.2mm PCB ile 1.6'nin farki nedir?