Chill oyun önerisi

Beni rahatlatan. Aynı zamanda eglendiren oyunları yazacağım hocam.

Tam bir chill oyun olarak ilk başta sana "Unpacking" Oyununu öneriyorum hocam. İstediğin gibi mükemmel chill bir oyun. Aç kenardan dizi film oyna.

Brotato - Tam chill bir oyun değil ama FIFA, Valorant gibi bir oyunda değil sarıyor.

Bus Simulator 18 - Oyun bir ara Epic'te bedava verildi galiba, simulasyon oldugu için chill yapıda.

Golf with your friends - Microsoft Store da galiba 39TL. Tam chill oyun. Golf oyunu diye küçük görmeyin harbiden tek başınıza bile çok sarıyor. Online moduda var zaten.

House Flipper - Biliyorsunuzdur ya da duymuşsunuzdur. Yine simulasyon oyunu ama tam bir chill oyunu. Yandan yayın, video, film dizi açıp oynanacak oyun tam da.

İnternet kafe Simulator - Aynı şekilde simulasyon oyunu. Çok saran ve House Flipper gibi kenardan bir şeyler açıp oynanan güzel rahatlatıcı bir oyun.

İyi pizza, Güzel pizza - Pizza yapma oyunu, beni 2 saat ekrana kilitledi bu oyun.

Car X Drift racing Online - En iyi drift oyunu desem yeridir. İsterseniz Online isterseniz solo oynayabildiğiniz aracın her bir parçasını ayarlayabildiğiniz bir oyun. Drift yazdıgına bakmayın yarış vs başka şeylerde var. Tam olarak chill olmasa da solo oynadıgınızda chill chill drift yapabileceğiniz çok zevkli bir oyun.

Ori and the blind forrest - Hikayeli, duygusal ve atmosferik mükemmel bir oyun. Müzikleri şahadenir ara ara açıp dinlerim. Bir göz atmanı öneriyorum.

Plague inc: Evolved - Corona döneminde popüler olmuş bir salgın oyunu. Chill yapıda bir oyundur bence.

Valheim - Tam olarak chill diyemesemde Çok yoran bir oyunda değil. Ara ara jumpscare yediğim oldu ama oyun korku oyunu falan değil alakası yok ben kendi yüzümden korkmuştum. Kısada Online'ya da solo oynayabildiğiniz viking tarzı dönem oyunu. Hayatta kalmaca, inşaa etmece, item toplamaca, boss kesmece.

Builder Simulator - Bu oyunu aldım ama oynamaya vaktim olmadı simdide açıp oynamaya keyfim yok. YouTube'dan izlediğim kadarıyla House Flipper gibi ama bunda ev içini dizayn etmiyoruz direkt evi inşaa ediyoruz.

Five dates - Arkadaşınla oynarsan çok çok daha keyifli hale gelen bir manita yapmaca interaktif bir oyun. Arkadaşınla dediysem yan yanayken beraber karar verirseniz çok güzel oluyor. Online bir tarafı yok yanlış anlaşılmasın.

Warband, Portal, Spintires gibi oyunlarda var ekstradan.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı