Chill takılmalık oyun önerileri

2 oyunu da epicte var şans verebilirim
Ben ilk oyununu oynamıştım. 1 Günde 8 saati devirdiğimi hatırlıyorum ve 8 saat olduğunu hiç fark etmedim bile. İnanılmaz akıyor oyun öyle böyle değil. Hem inanılmaz sakin hem zaman öldürmek için ideal. 2.Oyunu hakkında bilgim yok ama o da en az ilk oyunu kadar süperdir bence. Şans verin.

hocam bu da var yaklaşık 1000 saat civarı...

evet yüklüyorum suan sararsa oynanır baya

bana da als- AOKPFOKPASF iyi oyunlar. <3
gkldslgkkfdh para olsa canım feda agam

samproleplay.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

SnowRunner bayağı chill bir oyun.

PC Building ve İnternet SIM kötü oyunlar vallahi. Doom oynasın chillemesin daha iyi

PC Building'e kısmen katılıyorum ama internet SIM oldukça eğlenceli. Ben eğlendim diyeyim en azından. Kenardan YouTube videosu izlerken sarıyordu. Öyle kuru kuru gitmiyor tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…