Çalışır çalışmasına da chiptuning sadece uygulamayla olan bir şey değilki. Her araca özel dosyalar var. O dosyaları ya kendin yazacaksın ya bayilik alacaksın.
Çalışır çalışmasına da chiptuning sadece uygulamayla olan bir şey değilki. Her araca özel dosyalar var. O dosyaları ya kendin yazacaksın ya bayilik alacaksın.
Yazın sanayide bu işle uğraşan bir abinin yanına gideceğim. Tanıdık zaten. Cihazı Monster'dı o yüzden endişelendim bir. Benim cihaz ile de yapılabiliyormuş. Zaten o usta dediklerin anasının karnından chip Tuning'ci olarak doğmadı hocam.Herkes sıfırdan başlıyor.
Chiptuning işleminde bir render ya da ölçeklendirme gibi ağır işlem yapılmıyor. Sadece araç beynine yeni config dosyası yükleniyor. Bunun için çok iyi bir bilgisayara ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.
Çok ciddi işlem yapılmıyor hocam. Rahat etmek istersen oyuncu laptopu alma çünkü şarjı erken biter adaptörle gezersin ortada. Ayrıca dosyaları bir şekilde bulman çok zor. Bayilik veren firmalar bile bayilerine dosyaları vermiyorlar uzaktan kendileri atıyorlar.