Chipset 97C Pc Kasıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarım birkaç gündür donmalar, ses kesilmesi işlem yapmama gibi sorularla uğraşıyorum..

Bu parça chipset sanırsam ve 97 derece şuan da, 100C olunca ses kesiyor ve pc donmalar aksamalar meydana geliyor bu parça ne ise dokunamıyorum, bir arkadaşı aradım speedfan yükle, aux değerine bak dedi senin ses kartın yok speedfan daki aux değeri seni chipset sıcaklığını belirtir dedi ne kadar doğru bilmiyorum.

MSI yazan parça.

Yukarıda behsettiğim sorunlar bu parçadan kaynaklı mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var hocam. Bende daha çözümünü bulamadım. Aynı anakart.

aynı sorun bende'de var hocam bende daha çözümünü bulamadım aynı anakart

Bahsettiğim sorunlar sizde de oluyor yani daha ayrıntılı bahseder misiniz ?
Eğer sorunu doğru tespit ettiysem chipset degisimi çözüyormuş ama geçici en sağlıklisi anakart almakmiş ama pc eski zaten yansın ... tek HDD'ye üzülürun

Hocam mesela ekran kartında sorun var. Isınıyor hemen. Ayrıca fanı var. Bazen bilgisayar açtığımda mavi ekran veriyor.

Chipset bir nevi işlemcidir ve ısınması doğaldır. Yeni nesil anakartlarda genelde bu sorun yok.

Ama pc donuyor, sistem geç yanıt veriyor ses kesiliyor geliyor ? 32 bit kurduktan sonra oldu

Yetkili ve bilgili birisinden yardım istiyorum lütfen..

Bence onunla alakalı değil sen önlemini al.
Kaliteli hasa hava akını için kabloları bir düzene sok, fan yapraklarının altındaki tozları temizle.

Ayrıca Windows 8.1 kurun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…