SlmBnÇağatay Femtopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #1 Chipset arızası garanti kapsamına girer mi? Kullanıcı hatası değil girer diye düşünüyorum bilen biri yardımcı olabilir mi?
Chipset arızası garanti kapsamına girer mi? Kullanıcı hatası değil girer diye düşünüyorum bilen biri yardımcı olabilir mi?
ParastyleV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2017 Mesajlar 1.504 Çözümler 31 13 Ağustos 2021 #2 Update yaparken problem olduysa kullanıcı hatası derler. Artı 0 Eksi
KS KS SlmBnÇağatay Femtopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #3 ParastyleV dedi: Update yaparken problem olduysa kullanıcı hatası derler. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir uptade yapmadım oyun oynarken ekranda beyaz beyaz kareler oluşuyor bir konu açmıştım chipset hatası demişlerdi umarım kullanıcı hatası demezler Artı 0 Eksi
ParastyleV dedi: Update yaparken problem olduysa kullanıcı hatası derler. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir uptade yapmadım oyun oynarken ekranda beyaz beyaz kareler oluşuyor bir konu açmıştım chipset hatası demişlerdi umarım kullanıcı hatası demezler