LauraWells Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mart 2018 Mesajlar 1.354 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #21 Umut Nas dedi: Windows belki driveri kurmuş olabilir. @Yener K. Genişletmek için tıkla... Yüklü olan bu Harun. Bilmiyorum artık son sürüm mü Genelde Windows son sürümleri yüklemez ama Dosya Ekleri Adsız.jpg 235,6 KB · Görüntüleme: 50
Umut Nas dedi: Windows belki driveri kurmuş olabilir. @Yener K. Genişletmek için tıkla... Yüklü olan bu Harun. Bilmiyorum artık son sürüm mü Genelde Windows son sürümleri yüklemez ama
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #22 Bu kısmı atar mısın? Bilgisayardaki sürücülere göz at deyiniz. Göz at deyiniz. Gelen kısımdan driverin olduğu klasörü seçin. Sonraki deyiniz. Güncel ise böyle bir yazı ile karşılaşırsınız. Değil ise zaten kuracaktır. Son düzenleme: 27 Şubat 2022
Bu kısmı atar mısın? Bilgisayardaki sürücülere göz at deyiniz. Göz at deyiniz. Gelen kısımdan driverin olduğu klasörü seçin. Sonraki deyiniz. Güncel ise böyle bir yazı ile karşılaşırsınız. Değil ise zaten kuracaktır.
LauraWells Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mart 2018 Mesajlar 1.354 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #23 Umut Nas dedi: Eki Görüntüle 1317674 Bu kısmı atar mısın? Bilgisayardaki sürücülere göz at deyiniz. Eki Görüntüle 1317679 Göz at deyiniz. Eki Görüntüle 1317682 Gelen kısımdan driverin olduğu klasörü seçin. Eki Görüntüle 1317684 Sonraki deyiniz. Eki Görüntüle 1317685 Güncel ise böyle bir yazı ile karşılaşırsınız. Eki Görüntüle 1317688 Değil ise zaten kuracaktır. Genişletmek için tıkla... Evet rardan klasör haline çıkarıp bu yaptıklarını uyguladım en son sürüm zaten yüklü dedi. Dosya Ekleri Adsız.jpg 248,9 KB · Görüntüleme: 47
Umut Nas dedi: Eki Görüntüle 1317674 Bu kısmı atar mısın? Bilgisayardaki sürücülere göz at deyiniz. Eki Görüntüle 1317679 Göz at deyiniz. Eki Görüntüle 1317682 Gelen kısımdan driverin olduğu klasörü seçin. Eki Görüntüle 1317684 Sonraki deyiniz. Eki Görüntüle 1317685 Güncel ise böyle bir yazı ile karşılaşırsınız. Eki Görüntüle 1317688 Değil ise zaten kuracaktır. Genişletmek için tıkla... Evet rardan klasör haline çıkarıp bu yaptıklarını uyguladım en son sürüm zaten yüklü dedi.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #24 LauraWells dedi: Evet RAR'dan klasör haline çıkarıp bu yaptıklarını uyguladım en son sürüm zaten yüklü dedi. Genişletmek için tıkla... O zaman dediğim gibi Windows kurmuş
LauraWells dedi: Evet RAR'dan klasör haline çıkarıp bu yaptıklarını uyguladım en son sürüm zaten yüklü dedi. Genişletmek için tıkla... O zaman dediğim gibi Windows kurmuş
LauraWells Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mart 2018 Mesajlar 1.354 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #25 Umut Nas dedi: O zaman dediğim gibi Windows kurmuş Genişletmek için tıkla... Zaman ayırıp ilgilendiğin için çok teşekkürler Ama windows genelde son sürüm kurmuyor ondan tişkillenip araştırıyorum.
Umut Nas dedi: O zaman dediğim gibi Windows kurmuş Genişletmek için tıkla... Zaman ayırıp ilgilendiğin için çok teşekkürler Ama windows genelde son sürüm kurmuyor ondan tişkillenip araştırıyorum.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #26 LauraWells dedi: Zaman ayırıp ilgilendiğin için çok teşekkürler Ama Windows genelde son sürüm kurmuyor ondan tişkillenip araştırıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsünü kurmayı unutma bu arada.
LauraWells dedi: Zaman ayırıp ilgilendiğin için çok teşekkürler Ama Windows genelde son sürüm kurmuyor ondan tişkillenip araştırıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsünü kurmayı unutma bu arada.
LauraWells Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mart 2018 Mesajlar 1.354 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #27 Umut Nas dedi: Ekran kartı sürücüsünü kurmayı unutma bu arada. Genişletmek için tıkla... Onu en başında yapmıştım
Umut Nas dedi: Ekran kartı sürücüsünü kurmayı unutma bu arada. Genişletmek için tıkla... Onu en başında yapmıştım