F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 18 Ağustos 2014 #1 Chipset driver ne işe yarar ? Kurmazsak ne ile karşılaşırız ? Kurarsak ne gibi iyi yönleri vardır ? Anakartım Asus m5a97 LE
Chipset driver ne işe yarar ? Kurmazsak ne ile karşılaşırız ? Kurarsak ne gibi iyi yönleri vardır ? Anakartım Asus m5a97 LE
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.502 Makaleler 35 Çözümler 78 18 Ağustos 2014 #2 Windows 8.1 kullanıyorsanız XP'den kalma bu alışkanlığa gerek olmamakta. uygun sürüüsünü kendi Windows update ile sağlamakta. Onun dışında eski sürüm Windows kullanıyorsanız en güncel olanı kurmanız gerekebilir.
Windows 8.1 kullanıyorsanız XP'den kalma bu alışkanlığa gerek olmamakta. uygun sürüüsünü kendi Windows update ile sağlamakta. Onun dışında eski sürüm Windows kullanıyorsanız en güncel olanı kurmanız gerekebilir.
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 18 Ağustos 2014 #3 Windows 8.1 kullanıyorum ve güncel. Gerek var mı kurmaya ?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.502 Makaleler 35 Çözümler 78 18 Ağustos 2014 #4 Gerek yok, aygıt yöneticisinde yüklü olmayan driver gözüküyorsa da Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun ilgili makaleyi inceleyebilirsiniz.
Gerek yok, aygıt yöneticisinde yüklü olmayan driver gözüküyorsa da Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun ilgili makaleyi inceleyebilirsiniz.