Chipset driveri ne zaman kurulmalı?

O zaman her şeyden önce chipset'i kurmalıyım. Çünkü driverları tamamen windows updateden çekeceğim.

İki zıt cevap :D hangisini yapmam gerekecek?
Zıt değil hocam adam 'önce veya sonra' demiş bende 'sonra' dedim. Yani yine sen bilirsin ama ben Windows saçmaladığı için yapmak istediğin önemli güncelleştirmeleri Windows'dan sonra yapmanı öneririm. Bi ara başıma gelmişti B550 kullanıyorum ben 4.10 sürümünü yükledim Windows ise 3.- civarı bir sürüm yüklemişti. Sonradan uğraşma diye dedim yine senin kararın.

Zıt değil hocam adam farketmez demiş bende sonra dedim. Yani yine sen bilirsin ama ben Windows saçmaladığı için yapmak istediğin önemli güncelleştirmeleri Windows'dan sonra yapmanı öneririm. Bi ara başıma gelmişti B550 kullanıyorum ben 4.10 sürümünü yükledim Windows ise 3.- civarı bir sürüm yüklemişti. Sonradan uğraşma diye dedim yine senin kararın.
Şu yüzden Monster kullanıyorum ve kendi sitesinde chipset driver linki en son 2021 mart'ta güncellenmiş ve windows yeniyi yüklerde ben eskiyi tekrar yüklerim diye kararsız kalmıştım ayrıca; daha yeni bir sürümü var mıdır acaba nerden kontrol edebilirim?

Şu yüzden Monster kullanıyorum ve kendi sitesinde chipset driver linki en son 2021 mart'ta güncellenmiş ve windows yeniyi yüklerde ben eskiyi tekrar yüklerim diye kararsız kalmıştım ayrıca; daha yeni bir sürümü var mıdır acaba nerden kontrol edebilirim?
Sistem bilgisi yaz oradan temel kart ürünü yazacak. Eğer marka yazmıyorsa markasıda onun bir üstünde ki kart üreticisi yazan yerdedir.

Sistem bilgisi yaz oradan temel kart ürünü yazacak. Eğer marka yazmıyorsa markasıda onun bir üstünde ki kart üreticisi yazan yerdedir.
1676323779807.png

Bu yazıyor.

Asıl düşüncemi soracak olursan bence önemseme, uğraşmak yerine Windows kendisi bulabiliyorsa yapsın. Ama yinede güncellemek istersen Cpu-Z üzerinden anakart modeline bakabilirsin. Orada da yazmıyorsa Monster'a ulaş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı