Çözüldü Chipset sürücüsü kurduktan sonra touchpad çalışmamaya başladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LugeR1

Decapat

Hocam teşekkürler sürücüler kuruldu fakat chipset sürücüsünü kurduktan sonra touchpad çalışmamaya başladı. Mouse takıp çıkardım gene de düzelmedi.

Dosya Ekleri

• 3.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 42
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Evet hocam ben de biraz araştırdım dediğiniz gibi. Müsait olunca güncel bir sürümle ile tekrar kurulum yapar denerim. Teşekkürler.

Hocam teşekkürler sürücüler kuruldu fakat chipset sürücüsünü kurduktan sonra touchpad çalışmamaya başladı. Mouse takıp çıkardım gene de düzelmedi.

Bilgisayarını yeniden başlattın mı?

Evet 2 kere yeniden başlattım. Touchpad'in üstündeki açık-kapalı olduğunu gösteren ışıkta yanmıyor chipseti yükledikten sonra oldu.

Dosya Ekleri

• 342.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 50
-Overall ile çalıştırınca hata veriyor. Direkt setupa tıklayıp kurdum. Sürümü düşürdüm ama bir şey değişmedi.

Dosya Ekleri

• hj.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 52
Anlamlandıramadığım bir durum. Yüzlerce kez chipset sürücüsü kurulumu gerçekleştirmişimdir Intel ve AMD olmak üzere, hiçbirinde böyle bir sorun yaşamadım. Monster bilgisayarlar da buna dahil.

Açıkçası gerekli olan en güncel sürücü, ilk verdiğim sürücüydü. Problemin çözümü hakkında da bir fikrim yok. İnternetten araştırdığım kadarıyla böyle sorun yaşayanlar Windows'u güncelleyerek veya yeniden kurarak çözmüş sorununu. Yani geriye tek seçenek Windows'u yeniden kurmak kalıyor, üzgünüm.

Evet hocam ben de biraz araştırdım dediğiniz gibi. Müsait olunca güncel bir sürümle ile tekrar kurulum yapar denerim. Teşekkürler.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…