msport Hectopat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 712 Makaleler 1 Çözümler 2 20 Ekim 2023 #11 Satın alım için 3 seçenek bulunuyor. Biri normal birisi Chivalry 2 King's Edition diğeri Chivalry 2 Special Edition. Hangisini almak daha mantıklı?
Satın alım için 3 seçenek bulunuyor. Biri normal birisi Chivalry 2 King's Edition diğeri Chivalry 2 Special Edition. Hangisini almak daha mantıklı?
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.092 Makaleler 3 Çözümler 27 21 Ekim 2023 #12 msport dedi: Satın alım için 3 seçenek bulunuyor. Biri normal birisi Chivalry 2 King's Edition diğeri Chivalry 2 Special Edition. Hangisini almak daha mantıklı? Genişletmek için tıkla... Kozmetik, oyun içi para falan veriyor. Ben normali almıştım sonra 10 TL daha verip King's Edition aldım. Al oyunu oyna, baktın sardı sonra istediğin paketi al. Yada direkt King's Edition da alabilirsin ikisini de veriyor.
msport dedi: Satın alım için 3 seçenek bulunuyor. Biri normal birisi Chivalry 2 King's Edition diğeri Chivalry 2 Special Edition. Hangisini almak daha mantıklı? Genişletmek için tıkla... Kozmetik, oyun içi para falan veriyor. Ben normali almıştım sonra 10 TL daha verip King's Edition aldım. Al oyunu oyna, baktın sardı sonra istediğin paketi al. Yada direkt King's Edition da alabilirsin ikisini de veriyor.
Semmellow Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #13 Kafa dağıtmak için güzel bir seçenek. Hazır bu fiyattayken kütüphanenize atın dursun.