Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.718 Makaleler 2 Çözümler 80 12 Şubat 2023 #1 Oyun Steam de 30TL, güzel oyuna benziyor. Oyuncu kitlesi nasıldır? Oyuncu sayısı yeterli mi? Multiplayer girerken bir maç için saatlerce bekleyip sonra sadece birkaç kişiyle maça girmek istemiyorum. Oyunu oynayanlar nasıl buldu oyunu?
Oyun Steam de 30TL, güzel oyuna benziyor. Oyuncu kitlesi nasıldır? Oyuncu sayısı yeterli mi? Multiplayer girerken bir maç için saatlerce bekleyip sonra sadece birkaç kişiyle maça girmek istemiyorum. Oyunu oynayanlar nasıl buldu oyunu?
bir garip sauron Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 687 Çözümler 3 12 Şubat 2023 #2 30 TL Game Pass alsan orada da chivalry 2 ve daha birçok oyun var.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.718 Makaleler 2 Çözümler 80 12 Şubat 2023 #3 bir garip sauron dedi: 30 TL Game Pass alsan orada da chivalry 2 ve daha birçok oyun var. Genişletmek için tıkla... Laptop um kaldırmıyor, GeForce now dan oynamayı düşünüyorudum. Xcloud dan oynarız artık. .
bir garip sauron dedi: 30 TL Game Pass alsan orada da chivalry 2 ve daha birçok oyun var. Genişletmek için tıkla... Laptop um kaldırmıyor, GeForce now dan oynamayı düşünüyorudum. Xcloud dan oynarız artık. .