TheGG Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 317 Çözümler 1 23 Mart 2023 #1 Merhaba. Uzun zamandır almayı düşünüyordum fakat değer mi değmez mi bir türlü karar veremedim. Yakında fiyatının artacağını düşünüyorum. Sizce 30,5 TL iken alınmalı mı? Tavsiye eder misiniz?
Merhaba. Uzun zamandır almayı düşünüyordum fakat değer mi değmez mi bir türlü karar veremedim. Yakında fiyatının artacağını düşünüyorum. Sizce 30,5 TL iken alınmalı mı? Tavsiye eder misiniz?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.832 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 23 Mart 2023 #2 Fiyat olarak gayet uygun, bence alınmalı. Arada kuzenle oynuyoruz, sarıyor ve oyuncusu da var.
sentenz Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 290 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #3 Güzel oyundur tavsiye ederim, biraz daha eski ama benzer bir oyun olan Mordhau'yu da indirimde olduğunda öneririm, zırh vb. çeşitlilik çok fazla
Güzel oyundur tavsiye ederim, biraz daha eski ama benzer bir oyun olan Mordhau'yu da indirimde olduğunda öneririm, zırh vb. çeşitlilik çok fazla