Chivalry 2 alınır mı?

Mordhau beleşe verildiğinde almıştım. İkisi aynı tür oyun zaten de mordhau varken Chivalry 2 alınır mı? Bilemedim.

Mordhau'yu Epic beleşe verdiğinde almıştım. Chivalry 2'yi şimdi alsam mı çok kararsız kaldım.

Chivalry 2 ve MORDHAU oyunlarının ikisini de oynadım. MORDHAU bana daha güzel geldi, fakat Chivalry 2'de fiyatının hakkını fazlasıyla verecek güzel bir oyundur. Bu zamanlarda 30 TL'ye böyle oyun bulduysanız almanız iyi olur. Sonraki gün 400-500 TL olmayacağının garantisi yok.

Mordhau beleşe verildiğinde almıştım. İkisi aynı tür oyun zaten de mordhau varken Chivalry 2 alınır mı? Bilemedim.
Mordhau öğrenmesi zor, sabır isteyen bir oyundur. Oyuna girdiğinizde oyunu yüzlerce, binlerce saat oynamış adamlarla aynı serverde olacaksınız. Pata küte dövecekler. Dayak yiye yiye oynamayı öğreneceksiniz. Bu kadar sabrım var derseniz oynayabilirsiniz. For Honor da Steam'de vs. beleş dağıtılmıştı, o Mordhau'dan da daha zor ve gerçekçi. Ona da bakabilirsiniz.
Chivalry ise biraz daha çerezlik, öğrenmesi kolay bir oyun. Rekabetçi bir oyun isterseniz For Honor, çerezlik bir oyun isterseniz Chivalry, ikisinin ortası bir oyun isterseniz de Mordhau.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…