B bekbaşi Zeptopat Katılım 8 Eylül 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2025 #1 Chivalry 2 oyununu indirdim ve ekranda FPS sayacı çıktı. Oyunu kapatsam da bu sayaç gitmiyor. Bir çözümü var mı?
Chivalry 2 oyununu indirdim ve ekranda FPS sayacı çıktı. Oyunu kapatsam da bu sayaç gitmiyor. Bir çözümü var mı?
Çözüm magicfrozy 12 Eylül 2025 bekbaşi dedi: Chivalry 2 oyununu indirdim ve ekranda FPS sayacı çıktı. Oyunu kapatsam da bu sayaç gitmiyor. Bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Alt+r yapın. Muhtemelen NVIDIA'nın FPS sayacıdır.
bekbaşi dedi: Chivalry 2 oyununu indirdim ve ekranda FPS sayacı çıktı. Oyunu kapatsam da bu sayaç gitmiyor. Bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Alt+r yapın. Muhtemelen NVIDIA'nın FPS sayacıdır.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.890 Makaleler 2 Çözümler 1.723 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2025 #2 Alt + R yapmayı dener misin? Artı 0 Eksi
magicfrozy Hectopat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 608 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2025 #3 bekbaşi dedi: Chivalry 2 oyununu indirdim ve ekranda FPS sayacı çıktı. Oyunu kapatsam da bu sayaç gitmiyor. Bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Alt+r yapın. Muhtemelen NVIDIA'nın FPS sayacıdır. Artı 0 Eksi Çözüm
bekbaşi dedi: Chivalry 2 oyununu indirdim ve ekranda FPS sayacı çıktı. Oyunu kapatsam da bu sayaç gitmiyor. Bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Alt+r yapın. Muhtemelen NVIDIA'nın FPS sayacıdır.