Dane Axe kullanıyorum genellikle. Hızı ve hasarı uygun. Menzili de fena değil. Rakiple 1v1'e kalınca kolayca baskı kurup killimi alabiliyorum. Tek eksisi sadece Vanguard sınıfında bulunması. Vanguard sınıfının da canı az ama staminası fazla.
Oyunda kazanmak istiyorsan mümkün olduğunca 1v1'e, 1vX'e kalma. Grupça dolaş hep. 1v1'e kalırsan da aç gözlü bir şekilde sürekli silah sallama. Blok-saldırı ilerle çoğu zaman. Yeri gelince üst üste birkaç kez vurup killi alırsın. Ayrıca Vanguard sınıfının bahsettiğim gibi staminası daha yüksek, büyük ihtimalle onun bloğu senden erken kırılacaktır.
1vX'e kalırsan boşa silah sallama, boşa blok basma. Stamina yönetimi önemli. Saldırı geldiği zaman blok bas sadece. Vuracağın zamanda etraflıca vur. Bu şekilde tahmin edemeyeceğin killer alabilirsin. Ayrıca bir an önce kendi takımından birilerini bulmaya çalış.