Semihh35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.220 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #1 Merhabalar bilgisayarıma chkdsk yapıyorum ama karşıma böyle bir hata çıkıyor ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2021
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #2 E'ye basıp sistemi yeniden başlatmanız gerekiyor.
Semihh35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.220 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #3 Assecreed dedi: E'ye basıp sistemi yeniden başlatmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... E ye basınca tam olarak ne oluyor benim sadece C diskim var D veya herhangi bir disk yok ve bilgisayara zararı var mıdır bu komutun beni aydınlatırsanız sevinirim. Not: şuanda 250 GB HDD var
Assecreed dedi: E'ye basıp sistemi yeniden başlatmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... E ye basınca tam olarak ne oluyor benim sadece C diskim var D veya herhangi bir disk yok ve bilgisayara zararı var mıdır bu komutun beni aydınlatırsanız sevinirim. Not: şuanda 250 GB HDD var
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #4 Semihh35 dedi: E ye basınca tam olarak ne oluyor Genişletmek için tıkla... E'ye basınca bir sonraki açılışta diski kontrol edecek. Semihh35 dedi: ve bilgisayara zararı var mıdır bu komutun Genişletmek için tıkla... Yoktur ama bazen verileri sildiği oluyor.
Semihh35 dedi: E ye basınca tam olarak ne oluyor Genişletmek için tıkla... E'ye basınca bir sonraki açılışta diski kontrol edecek. Semihh35 dedi: ve bilgisayara zararı var mıdır bu komutun Genişletmek için tıkla... Yoktur ama bazen verileri sildiği oluyor.
Semihh35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.220 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #5 Assecreed dedi: E'ye basınca bir sonraki açılışta diski kontrol edecek. Yoktur ama bazen verileri sildiği oluyor. Genişletmek için tıkla... Yani yapsammı kararsızım çünkü çok fazla önemli dosyalarım var. Peki tam olarak ne kadar sürüyor bu işlem elimde 250 GB HDD var.
Assecreed dedi: E'ye basınca bir sonraki açılışta diski kontrol edecek. Yoktur ama bazen verileri sildiği oluyor. Genişletmek için tıkla... Yani yapsammı kararsızım çünkü çok fazla önemli dosyalarım var. Peki tam olarak ne kadar sürüyor bu işlem elimde 250 GB HDD var.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #6 Semihh35 dedi: Yani yapsam mı kararsızım çünkü çok fazla önemli dosyalarım var. Genişletmek için tıkla... Bu komutu neden yapmak istiyorsunuz? Semihh35 dedi: Peki tam olarak ne kadar sürüyor bu işlem elimde 250 GB HDD var. Genişletmek için tıkla... 1-2 saat sürebilir.
Semihh35 dedi: Yani yapsam mı kararsızım çünkü çok fazla önemli dosyalarım var. Genişletmek için tıkla... Bu komutu neden yapmak istiyorsunuz? Semihh35 dedi: Peki tam olarak ne kadar sürüyor bu işlem elimde 250 GB HDD var. Genişletmek için tıkla... 1-2 saat sürebilir.
Semihh35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.220 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #7 Assecreed dedi: Bu komutu neden yapmak istiyorsunuz? 1-2 saat sürebilir. Genişletmek için tıkla... Son zamanlarda bilgisayardan sesler geliyordu muhtemelen HDD'den kablosunu çıkarıp tekrar takdığımda düzeliyor bu yüzden bu komutu denemek istedim.
Assecreed dedi: Bu komutu neden yapmak istiyorsunuz? 1-2 saat sürebilir. Genişletmek için tıkla... Son zamanlarda bilgisayardan sesler geliyordu muhtemelen HDD'den kablosunu çıkarıp tekrar takdığımda düzeliyor bu yüzden bu komutu denemek istedim.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #8 Semihh35 dedi: Son zamanlarda bilgisayardan sesler geliyordu muhtemelen HDD'den kablosunu çıkarıp tekrar takdığımda düzeliyor bu yüzden bu komutu denemek istedim. Genişletmek için tıkla... Bunun sesi düzelteceğini sanmıyorum. HDD'de bir sorun olup olmadığını öğrenmek için HDD Sentinelden durumunu paylaşabilirsiniz.
Semihh35 dedi: Son zamanlarda bilgisayardan sesler geliyordu muhtemelen HDD'den kablosunu çıkarıp tekrar takdığımda düzeliyor bu yüzden bu komutu denemek istedim. Genişletmek için tıkla... Bunun sesi düzelteceğini sanmıyorum. HDD'de bir sorun olup olmadığını öğrenmek için HDD Sentinelden durumunu paylaşabilirsiniz.
Semihh35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.220 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #9 Assecreed dedi: Bunun sesi düzelteceğini sanmıyorum. HDD'de bir sorun olup olmadığını öğrenmek için HDD sentinelden durumunu paylaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Merhaba size HDD sentinel programından görüntüleri paylaşacağım muhtemelen HDD'den kaynaklandığını sanmıyorum çünkü görseller bunu ifade ediyor. Dosya Ekleri HDD sentinel 1.PNG 98,8 KB · Görüntüleme: 43 Hdd sentinel 2.PNG 112 KB · Görüntüleme: 85 hdd sentinel 3.PNG 90,1 KB · Görüntüleme: 52
Assecreed dedi: Bunun sesi düzelteceğini sanmıyorum. HDD'de bir sorun olup olmadığını öğrenmek için HDD sentinelden durumunu paylaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Merhaba size HDD sentinel programından görüntüleri paylaşacağım muhtemelen HDD'den kaynaklandığını sanmıyorum çünkü görseller bunu ifade ediyor.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #10 Nasıl sesler geliyordu? Tık tık gibi mi?