Chkdsk taramasında "error found. Chkdsk cannot continue in read-only mode" hatası

Aslında başladığımız yere geldik ancak disk kontrolünü yapabildik, büyük ihtimalle de olay görüntüleyicisi içinde kaydedildi. Bunun yanında neden Chkdsk ile kontrol yapmak istediniz, HD Tune tarzı bir program bundan daha az uğraştırıcı olurdu hem sizin için.

Oynadıgım online oyunda çimenler geç yükleniyor. Nvme pcle m2 256 gb ssd kullanıyorum. 2 defa da mavi ekran aldım. Şu konuyu açmıştım düzeltmek için. Acaba ssd mi bozuldu diye. İsterseniz hd tune indirmiştim o programla ne yapmam gerekiyorsa yapayım. Konu linki aşağıdadır. "Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor" uyarısı

HD Tune'da health sekmesi altındaki sonuçları paylaşırsanız benden daha tutarlı ve objektif yorumlarda bulunabilecek üyeler çıkacaktır. Ayrıca Cristal Disk Info/Mark yazılımları ile de disklerinizi kontrol edip sonuçlarını atmanız çok faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

Ben hep Crystal Disk Mark ve Disk Info yazılımlarını kullandım, HD Tune'u yalan yok bende tam kullanmayı bilmiyorum.

"Benchmark" ve "Error Scan" yaptıktan sonra "Health" sekmesinde değerler gözüküyordu diye aklımda kalmış ancak yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum

Bu yazılımlar efendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…